Kutyás szülők! Válaszolnátok? Hogy tudtok együttélni ti, a gyerek és a kutya?
15:26-osnak!
De igen, rosszindulatú és sértegető vagy. Nembaj, örülök, hogy rajtam kiélhetted magad, nem haragszom. De tényleg! :) :)
Egyébként kérdésedre válaszolva, a gyerek nemhogy nem nyüszít, de nálunk még a kutya is rákapott a beszédre. :)
(Mekkora balffék vagy te, Istenem! LOL )
ÉÉÉÉÉrted????! :D
Bocsi, úgy látom, itt már nélkülem is vitáztok.
Az, hogy tele vagyok indulattal, az az én gondom, nem is ezért tettem fel a kérdést. Anyámmal való kapcsolatom nem ide tartozik, és a válaszolókat sem megbántani akartam, csak egyszerűen megírtam, hogy olyanok válaszát várom, akiknél ez gyakorlatba van ültetve, és nem olyanokét, akik csak osztják az észt látatlanban. Sajnos olyanokból elég sok van az oldalon. Jártam már kisbabás családnál, láttam, hogyan vigyáznak a rendre, azt hiszem, ez nekem is menne, még így, kutya mellett is. Persze van szájszaga, meg egyéb is, nekem sem volt eddig kutyám a lakásban, de ha családok ezrei boldogulnak ezzel a helyzettel, akkor miért éppen én vagyok az, akit le kell szólni a sárga földig?
Hányszor marcangolt szét kutya gyermeket? Volt hogy egy iker kisbabát ölt meg egy kutya. És a minap is volt a híradóban...
Ahol lakom, még volt olyan is hogy a kisfiú arcánál harapta meg a kutya ráadásul mégcsak nem is lakásban... Örökké viselni fogja, és oviba se mer menni a kaerítés mellett. Fél a kutyáktól azóta.
Persze és ha valakinek van egy kutyája évekig a gyerek születése elött az rakja ki az utcára vagy amig él a kutya ne is vállaljon gyereket? Nem kell a kutyákat is általánosítani, azért nem mindegyik harap.
A shih-tzu-s válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!