Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kutyás szülők! Válaszolnátok?...

Kutyás szülők! Válaszolnátok? Hogy tudtok együttélni ti, a gyerek és a kutya?

Figyelt kérdés
Anyám letrehányozott, mert a kutyánk bent van a lakásban és eszemben sincs kidobni az udvarra, miután megszültem. Azt hiszem, nem igénytelenebb az, akinek kutyája van a lakásban, legfeljebb többet takarít. Attól még lehet tiszta lakásban élni! Egyébként az is érdekel, hogy melyek a legnagyobb gondok a kutyával. Én például attól félek, hogy a kutya nagyon gazdis, miután a párom elment, míg le nem csillapodik, folyton ugat (ha nyűgös, elég sokáig, akár 10 percig is) és ugyancsak ugat, ha játszani akar. Félek, hogy felébreszti majd a kicsit. Eléág nagy kutya, lomha, mély ugatása van. Egyetlen megoldás, ha elment a párom, a kutyát kirakom az udvarra, míg le nem nyugszik. Ez a kisebbik gond. A másik az, hogy egy szobánk van, a kutyus eddig velünk aludt az ágy lábánál. A kiságy nem fogja érdekelni, a baba sem, de félek, hogy ha meglesz, és rácsot teszek a ajtóra, egész éjjel féltékeny ugatás meg hiszti lesz belőle. Jó volna kiszoktatni, de falazás miatt most nincs feltéve a szobaajtó, a kutya szabadon jár ki-be, így nem tudom leszoktatni a szobáról. Mit tegyek? Tanácsoknak nagyon örülnék! És mindenki fel van háborodva, hogy nem akaroma kutyát kitenni az udvarra. A végén az lesz, hogy megmondom anyámnak, hogy ha nem tetszik neki, akkor nem kell jönni látogatóba az unokájához! Anyósom eddig egy szót sem szólt, nála is a lakásban van a kutya, de anyám kutyát eddig csak falun a csirkék között látta, azt mondja, ha a lakásban van, az olyan, mintha az istálló meg a lakrész egyben lenne!
2010. jan. 8. 13:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%

15:26-osnak!

De igen, rosszindulatú és sértegető vagy. Nembaj, örülök, hogy rajtam kiélhetted magad, nem haragszom. De tényleg! :) :)

Egyébként kérdésedre válaszolva, a gyerek nemhogy nem nyüszít, de nálunk még a kutya is rákapott a beszédre. :)

(Mekkora balffék vagy te, Istenem! LOL )

ÉÉÉÉÉrted????! :D

2010. jan. 9. 15:46
 12/16 A kérdező kommentje:

Bocsi, úgy látom, itt már nélkülem is vitáztok.

Az, hogy tele vagyok indulattal, az az én gondom, nem is ezért tettem fel a kérdést. Anyámmal való kapcsolatom nem ide tartozik, és a válaszolókat sem megbántani akartam, csak egyszerűen megírtam, hogy olyanok válaszát várom, akiknél ez gyakorlatba van ültetve, és nem olyanokét, akik csak osztják az észt látatlanban. Sajnos olyanokból elég sok van az oldalon. Jártam már kisbabás családnál, láttam, hogyan vigyáznak a rendre, azt hiszem, ez nekem is menne, még így, kutya mellett is. Persze van szájszaga, meg egyéb is, nekem sem volt eddig kutyám a lakásban, de ha családok ezrei boldogulnak ezzel a helyzettel, akkor miért éppen én vagyok az, akit le kell szólni a sárga földig?

2010. jan. 10. 13:38
 13/16 anonim ***** válasza:
13%

Hányszor marcangolt szét kutya gyermeket? Volt hogy egy iker kisbabát ölt meg egy kutya. És a minap is volt a híradóban...

Ahol lakom, még volt olyan is hogy a kisfiú arcánál harapta meg a kutya ráadásul mégcsak nem is lakásban... Örökké viselni fogja, és oviba se mer menni a kaerítés mellett. Fél a kutyáktól azóta.

2010. jan. 11. 07:46
 14/16 anonim ***** válasza:
11%
És még valami: kutyának kutya a barátja!
2010. jan. 11. 07:47
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Persze és ha valakinek van egy kutyája évekig a gyerek születése elött az rakja ki az utcára vagy amig él a kutya ne is vállaljon gyereket? Nem kell a kutyákat is általánosítani, azért nem mindegyik harap.

A shih-tzu-s válaszoló voltam.

2010. jan. 12. 12:58
 16/16 anonim ***** válasza:
:)
2010. febr. 13. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!