Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, meg szoktak nézni...

Anyukák, meg szoktak nézni benneteket a pasik? És hogy viszonyultok ehhez, valamilyen visszajelzésnek veszitek a külsőtökről, igénylitek egyáltalán?

Figyelt kérdés

2014. júl. 14. 14:53
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy nem volt egyértelmű, NEM a beszólogatásokról szól a kérdés, kedves 10-es. Nyilván nem ettől kerül rendbe valakinek az önértékelése, de attól még létezik ilyen.

Többieknek köszönöm.:)

2014. júl. 15. 21:13
 22/23 anonim ***** válasza:
Szegény 71%-osnak elmentek otthonról. Ilyen sanyarú az életed, hogy itt kell sértegess másokat?
2014. júl. 16. 06:37
 23/23 anonim ***** válasza:
76%

Attól, hogy valaki családalapítás után is megmarad nônek, és jól esik neki, hogy a külvilág sem írta le, és nem csupán gyerekeit nevelô anyaként tekint rá, attól még nem lesz törvényszerûen hûtlen, a kapcsolatából kitekintgetô, minden hímnemûtôl elismerésre vágyó céda. :) De az ember nem csak feleség, és nem csak anya, hanem nô is. Nem tudok szakadt.macinaciban, kócosan létezni, mert én magam nem viselem el. Nem kellene nekem egy olyan férfi sem, akinek mindegy, hogy hogy néz ki a párja.

Kell a visszajelzés. Kell nekem, hogy tudjam, még mindig nô vagyok. Kell a páromnak, hogy ne felejtse el, udvarolnia kell, vigyáznia kell rám. Kell a kapcsolatunknak, hogy tudjuk, nem azért vagyunk együtt, mert "úgysem jutna más", hanem azért, mert egymást választottuk.

Önértékelési zavar? Nem hinném. Én bízom magamban. Nem flörtölök másokkal. De jól esik, hogy ha akarnám, megtehetném. Ettôl pedig nem érzem magam rossznak, mert rendben van az életem.

2014. júl. 16. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!