Anyukák, meg szoktak nézni benneteket a pasik? És hogy viszonyultok ehhez, valamilyen visszajelzésnek veszitek a külsőtökről, igénylitek egyáltalán?
Figyelt kérdés
2014. júl. 14. 14:53
11/23 anonim válasza:
Ezt senki nem írta. De az a nő, aki azt mondja, hogy nem esik jól egy bók egy férfitól (nem a férjedtől), az hazudik. 2. vagyok
12/23 anonim válasza:
Igen utolsó szerintem is,valószínűleg aki azt mondja Őt nem érdekli szinte biztos nem kap pozitív visszajelzést és egyfajta védekezésképpen rávágja,hát Őt nem érdekli meg Ő neki erre nincs szüksége.
13/23 anonim válasza:
Szerintem meg pont fordítva. Aki attól érzi magát szépnek,hogy bámulják az utcán/buliban,meg fel akarják szedni,stb. annak amúgy valami gondja van magával és ezektől vár biztatást.
14/23 anonim válasza:
Senki nem mondta,hogy attól érzi magát szépnek hanem,hogy jó érzés ez a fajta visszajelzés,elég gáz ha szerinted aki nem fog egy baseball ütőt ha ránéznek,esetleg megdicséreik hanem jó érzéssel tölti el azzal baj van.
15/23 anonim válasza:
2. vagyok. Mint írtam én most fogytam 10 kilót, tehát nyilván gondom volt magammal, különben nem fogyóztam volna, ugye? Nekem az, hogy a buliban újra nőként néztek rám férfiak (míg az 1 évvel ezelőttiben átnéztek rajtam) igenis egy jel volt, hogy jól nézek ki. A férjem szeretett ducin is, ő akkor is azt mondta jól nézek ki, tőle tehát objektív visszajelzést nem várhatok. Ez nem azt jelenti, hogy nem neki szeretnék tetszeni, nem ő lenne nekem a legfontosabb. Én továbbra is úgy gondolom, hogy egy nőnek jólesik egy bók, egy próbálkozás akár a férfiak részéről, de ha te ezt nem így gondolod azt is elfogadom, csak számomra furcsa. Vagy te megsértődsz, ha vonzónak talál valaki, csak mert nem a férjed?
16/23 anonim válasza:
Komolyan milyen értetlenek vagytok. Nem azt írtam hogy megsértődőm ha valaki idegen megnéz vagy bókol,és nem kergetem el baseball ütővel. Azt írtam,hogy NEM ÉRDEKEL,NINCS RÁ SZÜKSÉGEM,mert jól megvagyok enélkül is. Nem is azt lesegetem mikor a gyerekemmel sétálok,hogy hány pasi néz meg engem,mert nem érdekel. Ezek szerint ti igen,és közben veregetitek a saját vállatokat.Világos ez? Képesek vagytok már fölfogni? Az meg,hogy valaki kövér,és utálja magát,majd fogyás után meg élvezi ha végre ránéznek,megint más tészta.
17/23 anonim válasza:
Én azt gondolom, hogy kulturáltan és normális stílusban beszéltem veled, de már látom, hogy hiába, mert neked sokkal nagyobb problémáid vannak annál, hogy tetszel-e a férfiaknak vagy sem. Legalábbis szerintem a bunkóság és már meg ne haragudj, de a butaság elég nagy probléma.
18/23 anonim válasza:
Már ne is haragudj,te jöttél azzal,hogy akinek jól esik ha kap egy bókot vagy tetszik másiknak annak biztosan önértékelési problémái vannak stb. Te akadtál ki,nem mi, te vagy az aki felhúzta magát,közben te kezdtél el piszkálódni,inkább Te nem vagy képes felfogni mit írtunk.
19/23 anonim válasza:
Bunkó itt te vagy egyedül,emellett ostoba is. De ahogy neked jó.Menj sétálni és tapsikolj magadban hogy jajj biztos a feszes feneked nézte meg a szomszéd pasi. Elég szomorú,hogy nem elég a férjed elismerése,vagy talán más se,és mást is idegenektől akarsz megkapni.
20/23 anonim válasza:
Hú veled igen komoly gondok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!