A kislányunknak a Száva nevet szánjuk. Mit gondoltok róla?
Figyelt kérdés
2014. júl. 12. 20:55
11/26 anonim válasza:
Nekem egy maffiózó jut eszembe erröl a névről.
13/26 anonim válasza:
Nekem is tetszik, méghozzá nagyon is.
De nem merném a gyerekemnek adni, mert félnék, hogy csúfolnák őt az iskolában, a Duna-Tisza-Dráva-Száva miatt.
Volt egy osztálytársnőm, remek lány, mégis állandóan ezzel keserítette őt a sok éretlen kamaszkölyök...
14/26 anonim válasza:
Nekem a Száva Kocsiszín jut eszembe a Határ út mögött :D
Biztos elröhögném magam minden egyes alkalommal, amikor meghallom :D
bocs, de ez komoly :D
15/26 anonim válasza:
Ha neked tetszik add azt a nevet,és ne foglalkozz senkivel.
Hogy én mit gondolok róla...sajnálom szegény kislányt hogy ilyen neve lesz,legalább adj mellé egy második nevet,hogy tudjon választani ha felnő. Szegény ha bemutatkozik vhol,minden második ember visszakérdez majd,hogy kicsodaaa?
16/26 anonim válasza:
Nem tetszik. Semmiképp nem adnék a lányomnak egy szláv férfinevet.
17/26 anonim válasza:
Én nem adnám a lányomnak ezt a nevet.
18/26 anonim válasza:
19/26 anonim válasza:
Nem tudok elfogulatlanul beszélni róla, mert a közeli rokonságban van Száva nevű (már nem is kicsi, 10 éves) lány. :) Soha senki nem csúfolta, szóval emiatt szerintem nem kell aggódni, és szerintem is nagyon szép név! :)
20/26 anonim válasza:
Szép név, de én nem adnám a lányomnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!