Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a Thomas, a...

Mit gondoltok a Thomas, a gőzmozdony mesékről? Szerintetek nyugodtan nézheti a gyermek, mondjuk már 2 évesen? Van valami tanulsága?

Figyelt kérdés
2014. júl. 5. 15:24
 1/8 anonim válasza:
73%
Miért ne nézhetne?:DDD
2014. júl. 5. 15:28
 2/8 anonim ***** válasza:

Pont annak a korosztálynak van kitalálva!

Miért ne nézhetné??

2014. júl. 5. 15:54
 3/8 anonim ***** válasza:
35%
Nagyon jámbor kis történetek, mindnek van valami tanulsága. De két évesen jobb lenne, ha semmilyen filmet nem nézne egy gyerek, játszania kellene helyette, na meg mozognia, kúszni, mászni, ugrálni minél többet.
2014. júl. 5. 16:05
 4/8 anonim ***** válasza:
26%
Utolsóval értek egyet. Semmi extra nincs benne, nem lát semmi rosszat, ha nézi, csak épp tök felesleges.
2014. júl. 5. 16:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ki ne találjátok már, hogy ha egy gyerek megnéz naponta egy 10 perces Thomas mesét, akkor abból egyenesen következik, hogy nem játszik meg nem mozog... Igen, nyugodtan nézheti, bár nem hiszem hogy bármi tanulságot képes egy 2 éves levonni, de nem lesz semmi baja tőle.
2014. júl. 5. 19:56
 6/8 anonim ***** válasza:
33%

2 éves gyereknek tényleg nagyon fontos a tanulság egy mesében, biztos teljesen átérzi. (nem)

Volt itt egyszer egy olyan anyuka, aki szerint a 8 hónapos babáját szavaival megbántotta a védőnő és a gyerek elkezdett sírni, mert becsmérelte őt a védőnő:D:D Ez a kérdés is olyan. Megnőtt azóta a gyereked, kérdező?:D

2014. júl. 5. 22:13
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Nekem már 4 éves a fiam, és nagyon szereti Thomast, én simán szoktam hagyni, hogy az egyórás Thomas filmet is megnézze. (nem látok benne semmi kivetnivalót, nem nézi mindennap)

Ezt a kérdést egy játszótéri anyuka tette fel, akinek 2,5 éves a fia, és soha nem rak be neki semmilyen mesét akár a tv-n, akár a gépen. De most, hogy megszületett a kistesó, így már kénytelen engedni esténként 10 perc Thomas nézést, és halálra aggódja magát, mert teljesen bugyutának véli ezt a mesét, mert nincs semmi mondanivalója...

2014. júl. 6. 11:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem simán nézheti. Aranyos kis mese, nincs benne erőszak és mindegyik résznek van valami tanulsága. Gyerekkoromban anno a Cartoon Network adta még angolul és én imádtam.
2015. szept. 10. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!