Mit gondoltok a Thomas, a gőzmozdony mesékről? Szerintetek nyugodtan nézheti a gyermek, mondjuk már 2 évesen? Van valami tanulsága?
Pont annak a korosztálynak van kitalálva!
Miért ne nézhetné??
2 éves gyereknek tényleg nagyon fontos a tanulság egy mesében, biztos teljesen átérzi. (nem)
Volt itt egyszer egy olyan anyuka, aki szerint a 8 hónapos babáját szavaival megbántotta a védőnő és a gyerek elkezdett sírni, mert becsmérelte őt a védőnő:D:D Ez a kérdés is olyan. Megnőtt azóta a gyereked, kérdező?:D
Köszönöm a válaszokat. Nekem már 4 éves a fiam, és nagyon szereti Thomast, én simán szoktam hagyni, hogy az egyórás Thomas filmet is megnézze. (nem látok benne semmi kivetnivalót, nem nézi mindennap)
Ezt a kérdést egy játszótéri anyuka tette fel, akinek 2,5 éves a fia, és soha nem rak be neki semmilyen mesét akár a tv-n, akár a gépen. De most, hogy megszületett a kistesó, így már kénytelen engedni esténként 10 perc Thomas nézést, és halálra aggódja magát, mert teljesen bugyutának véli ezt a mesét, mert nincs semmi mondanivalója...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!