Szülnétek olyan embernek gyereket, aki előre közli veletek, hogy nem fog segíteni?
barátommal már másfél éve együtt vagyunk. még nem most tervezzük a gyereket, de nagyon sokat beszélünk róla. 21 éves (én 20). egyik nap szóba jött és elmondta, hogy az ő apja nem pelenkázta őt be, ezért ő sem fogja, és a megetetés is elég macerás. megkérdeztem, hogy akkor mit hajlandó tenni a gyerekkel? azt mondta, játszana vele és megbüfiztetné...
eléggé bánt amit mondott.
Most megint elmész más irányba, de mindegy, felesleges ezen vitatkozni. Senki sem beszél tökéletességről. Az én férjem is képes ellátni a családot, mint ahogy több millió másik férj is. Sőt én is képes vagyok rá. Nem ez volt a kérdés, hanem hogy elvárnám-e, higy a férjem pelenkázzon, és erre válaszoltam. A véleményemet meg továbbra is fenntartom.
Én egy általad tett kijelentésre reagáltam, te vonsz le légbőlkapott következtetések arról, hogy nekem mi a fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!