Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi az amire nem költötök a...

Mi az amire nem költötök a gyerek (ek) kel kapcsolatban? Elvből v mert helyettesíthető?

Figyelt kérdés
Sokszor gondolok rá én mennyi babás dolgot nem veszek meg,más is van így ezzel? Mik ezek? Jöhet étel-ital-tárgy,amik nélkül cseperednek a gyerekeitek.
2014. júl. 8. 19:01
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
70%

"légzésfigyelő-nem tartom szükségesnek mindenre felébredtem és a bölcsőhalál é egyebek ezzel nem kerülhetőek el max eleve beteg babánál,koraszülöttnél lehet haszna."

Arra hogy ébredsz fel, hogy nem lélegzik? Újra lehet éleszteni, mert akkor még időben érsz oda (maga a légzésfigyelő csak jelez, mellé érdemes egy tanfolyamra elmenni, hogy mi a teendő).

2014. júl. 8. 20:03
 12/31 anonim ***** válasza:
27%
Jaj menj már, több millió baba nő fel légzésfigyelő nélkül
2014. júl. 8. 20:08
 13/31 anonim ***** válasza:
71%

Ja, páran meg meghaltak, és én valamiért nem akarom, hogy az enyém legyen egy a párból.

De mindenki azt csinál, amit akar. Arra biztos nem ébredsz fel, ha ilyen baj van, és én bizony ismerek olyat, akinek meghalt a babája. Szóval nekem megéri, hogy nyugodtabban alszom.

Egyébként meg ez mind attól függ, hogy ki mit engedhet meg magának. Fel lehet nőni ilyen-olyan játék nélkül, meg bébiétel nélkül, meg drága pelenka nélkül, de ha egyszer megvehetem, most miért a gyerekemen spóroljak? Az persze egy másik helyzet, ha nincs rá pénz. Akkor természetes, hogy ezek nem kellenek.

Nekünk van pelenkakukánk, nem tartom feleslegesnek, mert emeleten lakunk. Pelenkázót már nem vettem, jó a kanapé. Játékra keveset költünk, a legtöbbet nagyszülőktől kapta ajándékba. Egyébként ruhát és játékot is veszünk használtan, rengetek jó minőségű van töredék áron.

Igyekszünk nem összevásárolni mindenfélét. Eddig nem sok olyan van, amire azt mondanám, hogy nem kellett volna.

2014. júl. 8. 20:21
 14/31 anonim válasza:
57%
(Légzésfigyelő: Igen, de ha véletlenül (ne legyen így senkivel) valaki beleesik abba a csekély százalékba, akinek a babájának szükséges lett volna, az neki 100%-os veszteség lenne. Nem vigasz, h igazad van, valóban, babák milliói nőnek fel nélküle.)
2014. júl. 8. 20:22
 15/31 anonim ***** válasza:
27%
Nem a pénz miatt nem vettem,kisfiam is kibírta anélkül nem lett semmi baja,pedig ráadásul csak hason bírt aludni. A drága pelenka,cumisüveg,bébiétel,popsitörlő tartó igenis hasznos a drága, felesleges játékot meg pénz kidobásnak tartom, vehet az ember légzésfigyelőt,de hidd el nekem,hogy az nem menti meg.
2014. júl. 8. 20:27
 16/31 anonim ***** válasza:
69%

Nem a légzésfigyelő menti meg, hanem az, hogy 10 másodperc múlva jelez, nem pedig reggel találod meg. De mindegy. Szerintem ez nem az a kategória, hogy a gyerek kibírta nélküle. Neked nem kellett, örülj neki.

Nem kívánom senkinek, de ha baj lett volna, akkor meg vernéd a fejed a falba, hogy ugyan miért nem adtam ki érte azt a pénzt. Én inkább így fogom fel, és örülök, ha nem sípol a pár hónap alatt.

2014. júl. 8. 20:37
 17/31 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem ezen ne vesszünk össze felesleges,ettől még nem kell lepontozni.
2014. júl. 8. 20:40
 18/31 anonim ***** válasza:
39%
Ez a kérdés mindig heves vitában köt ki. Szerintem mindenkinek más az ami felesleges. Lehet mondani pro és kontra. De valakinek pl bejön a pelenkatartó kuka( pl nekem) valaki feleslegesnek tartja. Valakinek kell, hogy legyen légzésfigyelő, valaki tök hülyeségnek tartja. Egy biztos a bababiznisz a lelkifurdalásra épül...
2014. júl. 8. 21:06
 19/31 anonim ***** válasza:
51%
Hű, de "hasznosak" lettek az első oldali válaszok...
2014. júl. 8. 21:42
 20/31 anonim ***** válasza:
21%

Nem volt cumisüveg- szoptak/szopnak. Nem vettünk bébiételt- úgy főzünk, hogy mindig legyen amiből kaphat a legkisebb is vagy marad az idénygyümölcs vagy -zöldség. Új ruha- használt vagy örökölt. Babakocsi- hordozókendőzünk. Rácsos ágy- velünk alszanak a legkisebbek. Eldobható pelus- mosható van. Beszélő, interaktív, ,,tanulós" játékok- az igazi világ érdekesebb. Mérleg, légzésfigyelő.

Van amit elvből, van ami azért mert helyettesíthető. Ez a kettő nem válik el teljesen egymástól nálunk.

2014. júl. 8. 21:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!