Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ennyiből biztonságban vállalha...

Ennyiből biztonságban vállalható a gyerek?

Figyelt kérdés
Havi 200-250 ezer lenne a bevételünk, ha gyeden lennék. Saját lakás, rezsi télen-nyáron 20 körül van, egyéb számlák még 15. Ha most, gyerek nélkül is ennyi pénzünk lenne, olyan 50-60 ezret el tudnánk tenni havonta kényelmesen, ha nagyon spórolnák, többet is (most több pénzünk van, többet teszünk félre). Eddig is voltak megtakarítások, bár most nem sok, mert fölújítottuk a lakást, meg kifizettük az esküvőnket. Szerintetek ennyi elég, hogy minden rendben legyen?
2014. júl. 7. 22:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igen. Ha mindketten készek vagytok rá, akkor hajrá! Könnyű teherbeesést, boldog babavárást év végül könnyű szülést! :)

Egy, 1 éves kislány anyukája. :)

2014. júl. 7. 22:34
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze!
2014. júl. 7. 22:35
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
és végül* nem évet akartam írni. :D
2014. júl. 7. 22:35
 4/13 anonim ***** válasza:
84%

Szia.

epp ezen gondolkodtam en is :) 230korul lesz a bevetelunk ha decembertol gyeden leszek.. de igy most,hogy leirtad latpm,hogy se nalad,se nalunk nemlesz semmi problem :) sok sikert!

2014. júl. 7. 22:48
 5/13 A kérdező kommentje:

Ó, mi kész vagyunk rá mindketten, nagyon-nagyon szeretnénk, már elég régóta, de előbb rendbe akartuk tenni a lakást, és össze akartunk házasodni. Most, hogy ez megvan, úgy döntöttünk, mehet. Igazából már bele is vágtunk, akár már most is terhes lehetek, a ciklusom utolsó napjainál tartok, csak biztos akartam lenni benne, hogy ez a pénz nem kevés. Anyukám már megnyugtatott mielőtt belekezdtünk, hogy elég ez, de gondoltam megkérdezek másokat is :) Nem akartunk tovább várni, fiatalon akartunk családot mindketten (én 26 vagyok, a férjem 25, ez manapság relatíve fiatalnak számít).

Első, nagyon köszönöm a jókívánságokat, kedves vagy :)

Köszi, hogy válaszoltatok :) Persze akinek még van kedve leírni a véleményét, írja, szívesen olvasom!

2014. júl. 7. 22:50
 6/13 anonim ***** válasza:
84%
Mi ennyiből élünk,3 éves a lányunk,és idén már nyaralni is voltunk.Ja,és minket rengetegen irigyelnek,hogy ilyen sok pénzünk van,mondjuk ez relatív,nekem akkor kerekednek a szemeim mikor itt olvasom,hogy 400,meg 500.000-ből élnek.Annyit azért elfogadnék én is :) Mi megvagyunk,jól vagyunk,ti is meglesztek.Minden jót :)
2014. júl. 7. 22:58
 7/13 A kérdező kommentje:

Na igen, én is olvasom itt sokszor, hogy félmillás bevételek vannak, talán ez bizonytalanít el. Semmiképpen nem akarok majd azzal szembesülni, hogy kevés, vagy hogy csak nehezen, éppenhogy elég. Én nagyon utálom, ha fillérezgetve kell élnem, a gyerekemnek meg főleg nem akarnám ezt.

Utolsó, köszi, hogy írtál, jó látni, hogy működik a gyakorlatban :)

2014. júl. 7. 23:04
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért havi 200-250 bőven elég ha az embernek nincsen hitele (vagy eget verően elszabadult devizahitele) egyébként nekünk sokkal több kiadásunk van mint nektek rezsi terén,illetve van egy kis hitelünk is,és mégis kijövünk ennyiből.
2014. júl. 7. 23:08
 9/13 anonim ***** válasza:
73%
Havi kb 150- bol elunk 3--an, a kicsi 1,5 eves. Eltunk mar jobban is, de megvan mindenunk.
2014. júl. 7. 23:39
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem egészen nyugodtan bevállalhatjátok. Nekünk is kb. ennyi a bevétel, van, hogy valamivel kevesebb, egy gyerekünk van és megélünk belőle (igaz semmilyen hitelünk nincs).
2014. júl. 8. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!