Ti mit tennétek? Párom kisfia éjjel-nappal velünk van, mert a bíróság neki ítélte. Az anyja lelépett Kanadába, az anyai család nem kíváncsi rá, párom családja sem igazán, vagyis ha viszünk a gyerekkel együtt pénzt, akkor mehet.
Lassan rámegy a kapcsolatunk, hogy sosem vagyunk kettesben.
Külföldön élünk, nem bírunk állandóan bébiszittert fizetni.
És még sok év lesz, mire egyedül hagyhatjuk, akár csak pár órára is.
"A kisfiú most 7 és fél éves. És amikor megismertem az apját, szó nem volt erről a verzióról! Pláne arról nem, hogy az anyja lelép, és, hogy teljesen ránk marad a gyerek! És eléggé a kapcsolatunk elején voltunk!"
Tehát ezek szerint:
1. lehetőség:
A párod eltitkolta előled, hogy van egy gyereke.
2.:
Valaki itt meg lett csalva valakivel. Ki volt előbb?
A kisfiú állítólag szeret engem, mindenkinek ezt meséli a faluban. Egyébként jól tanul, sokat változott (előnyére). Gondolom, mivel az anyja beláthatatlan időre lelépett, elfogadott engem anyjának.
Egyébként meg nem a kisfiúval van a problémám, hanem azzal, hogy nem tudunk kettesben programot csinálni a párommal! És lehet engem elmondani mindennek, de nekem akkor is igényem lenne rá!
Mennyi idős vagy, és mióta vagytok együtt a pároddal?
Az elején nem mondta, hogy van egy gyereke? Mert akkor mindig fennáll ez a "verzió", hogy hozzákerülhet a gyerek. És ha nem lelép az anyja, hanem balesetben meghal? Akkor is így gondolkodnál?
Miért nem szereted őt?
Meg lehet oldani ekkora gyereknél is, hogy kettesben legyetek.
Itt a nyár, elküldhetitek táborba pl, vagy akkor adjatok a gyerekkel pénzt, és mehet a nagyszülőkhöz...
Ha viszont ez neked nem tettszik, még most lépj le, hogy a gyereknek meglegyen az esélye egy kedves, SZERETŐ mostohára...
Szegény gyerek...
Igen, igazad van!
Le is lépek, az apja meg keresgéljen egy igazi, szerető Anyukát a kisfiának!
És ha a saját gyereketek lenne akkor is zavarna az,hogy nem tudtok kettesben lenni a pároddal?
Szerintem téged a gyerek jelenléte marhára idegesít!!
Ne legyél önző,most kell a gyereknek leginkább a szeretet!
Próbáld megszeretni egy kicsit!
A párodnak sem hiányzik,hogy piszkáld amiért nem vagytok kettesben!!
Ne legyél ilyen szívtelen ő csak egy kisgyerek!!!!!!
Lelépés helyett inkább kezeltesd magad szerintem,többet érsz vele!!
Milyen szívtelen emberek vannak a földön.......
Van arra lehetőség hogy néha a barátainál legyen? Talán van az osztálytársai közül olyan, akinek a szüleivel megbeszélhetnétek hogy egy-egy délutánra, hétvégére átvállaljátok a másik gyerekét. Így fizetnetek sem kéne, szivességet sem kell kérnetek, mindkét szülőpárosnak jutna szabadidő. Tehát pl. egy nap mindkét gyerek nálatok van, egy másik nap mindkettő náluk. Heti egy szabad délutánért cserébe heti egyszer kétgyerekre vigyáznátok. Ha elég jól kijön a két család, akkor egész napokat vagy hétvégéket is lehet szervezni időnként.
Nekem az elbeszélésed alapján kb az jött le, hogy nem szabadulni akarsz a gyerektől, csak egy kis magánéletre van szükséged. Vér szerinti gyerekkel is meglenne ez az igényed. Nem értem miért kell szidni a kérdezőt, az is lehet hogy tudta hogy van a párjának gyereke, csak arról nem volt szó eredetileg, hogy ők fogják nevelni.
Igen, ezt próbálom leírni!
Amikor megismerkedtünk, még tartott a gyerekelhelyezési per. Elég kicsi esély volt rá, hogy kiadják külföldre a gyereket, de a bíróság úgy döntött, hogy az anyuka alkalmatlan a gyereknevelésre. Ezzel sem volt probléma, mert hordtuk hozzá a gyereket az előírtak szerint láthatásra. Így volt időnk a magánéletre.
Aztán anyuka lelépett, párom családja meg pénzért vigyázna rá, amit én nem támogatok!
Egyébként meg a gyerek örökbe fogadott, szóval messze érzem magam a mostohaságtól! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!