Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az Elefáni...

Mi a véleményetek az Elefáni babaáruházról? A Webáruházukból rendelt valaki?

Figyelt kérdés
Vajon miért haladja meg a képességüket egy 50000 Ft-os rendelés összeállítása? 1 hét után telefonálnak, hogy egy csomó megrendelt termékemből (mellesleg amelyek szerepelnek a webáruhátukban) nincs raktáron semmi. Pl. nem hiszem el, hogy babakádjuk 1 féle van és csak azt tudják küldeni, holott az áruház honlapján 3 oldalon át szerepelnek babakádak.

2014. júl. 7. 15:51
 1/7 anonim ***** válasza:

Én szeretem azt a boltot nagyon:) A Webshopjukkal sem volt gondom soha sem, de a Kálvinos boltjukat is imádom!

Mi gyakran járunk oda/rendelünk onnan. Szerintem csak a nyári szünet miatt van ez, követhetetlen szabadságolások és ilyesmi.

2014. júl. 7. 15:52
 2/7 anonim ***** válasza:
En szeretem nagyon, igaz neten meg nem rendeltem csak kineztem amit szeretnek mert kb 5 percre lakom a bolttol.
2014. júl. 7. 16:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyszer voltam a Bocskai útiban, egyszer meg a budaörsiben. Nem megyünk többet, nem volt amit kerestünk és a millió eladót nem hatotta meg, hogy ott kóválygunk és keresünk valamit, mikor nagy nehezen sikerült egyet elkapni, nagy kegyesen keresgélt ő is kicsit unott képpel és közölte, hogy nincs. De semmi készségesség, semmi mosoly, semmi segítségfelajánlás. Nem is értem miből élnek, ha ilyen rémes a kiszolgálás...végül vettünk egy játékot azért és a pénztáros szerintem a leglassabb volt a világon. Maradunk a Brendonnál, ég és föld a különbség, oda többször visszamentünk, és csomó mindent ott vettünk végül (Budaörs). Ott ami nincs berendelik, és baromi kedvesek.
2014. júl. 7. 16:04
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Hát igen, pl. a Brendon Webshopjában legalább kiírják, ha a termék nem rendelhető a Webáruházukban.
2014. júl. 7. 16:09
 5/7 anonim ***** válasza:

Az újbudai üzletük rettentően zsúfolt, az eladók flegmák és egyyáltalán nem segítőkészek, nekem nem volt szimpatikus a bolt, ezért a webshopjukból nem rendeltem még.

Brendonban szoktunk vásárolni (neten keresztül is rendelek sokszor), valamint a Váci úti Babaszafarit is nagyon kedvelem, utóbbiban kétszer jártunk, mindkétszer nagyon kedves és segítőkész eladókba botlottunk.

2014. júl. 7. 16:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Mi szeretjük nagyon, a babacuccok 99%-t tőlük vettük, minden fennakadás nélkül kihoztak mindent.
2014. júl. 7. 16:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Kamaraerdőre szoktunk általában járni. A webshopból még nem rendeltem. Náluk lehet kapni a kedvenc hálózsákunkat pl. A ruhakínálatuk is teljesen más, mint a Brendoné.
2014. júl. 7. 17:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!