Segitenetek nevvalasztasban?
Parommal meg mindig nem tudtuk eldonteni, hogy mi legyen a lanyunk neve, pedig mar itt lenne az ideje :)
Angliaban fog szuletni, ezert olyan nevet szeretnenk, ami mindket orszagban megallja a helyet.
Van par tippunk, de otleteket szivesen varunk es velemenyeket, melyik jo, melyik nem: Aisa, Celia, Klaritza, Bojana, Felicia
A vezeteknev a Brightmore
Evelin, Natasa, Eleonóra, Eliza, Olívia
Talán én ezek közül választanék. Szerintem minden országban helytálló nevek.
Szerintem az Aisa tökéletes választás. Mind két országban egyformán irják, itthon biztos nem gyakori.
Az Anriette itthon Henriett lenne, ezt nem adnám.
Nekem a Kendra név a nagy kedvenc, itthon is adható, ritka. Másik kedvencem a Kiliána, ez is ritka, gyönyörű név szerintem.
Koszonom az eddigi valaszokat. A paromnak nagyon tetszik a Victoria is, de a sajat nevemet nem szivesen adnam a picinek, az olyan fura lenne.:)
Szuper otleteket adtok, az Eleonora gyonyoru de sajnos a sogornom lanyanak ez a neve..:(
A Josy is nagyon tetszik nekunk, mar csak azert is, mert a nagymama is Josephine.
A nevek kozul mar csak az Aisa, Anriett es most nagyon a fejunkbe szallt a Josephine is.:)
Nagyon koszonjuk a rengeteg tippet, tenyleg alig lehet valasztani igy. :) mindenkinek jar a zold kez
a Bojana a legeslegszebb.
B B ;)
Norine/Norina, Emma, Gemma, Johanna, nekem ezek a kedvenceim.
Ha pedig mégis úgy lenne, hogy angol nevet adjatok neki, akkor April, Sierra, Felisha, Erin például szépen hangzanak a vezetéknévvel.:)
Sok boldogságot kívánok nektek és a babátoknak is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!