Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Segitenetek nevvalasztasban?

Segitenetek nevvalasztasban?

Figyelt kérdés

Parommal meg mindig nem tudtuk eldonteni, hogy mi legyen a lanyunk neve, pedig mar itt lenne az ideje :)

Angliaban fog szuletni, ezert olyan nevet szeretnenk, ami mindket orszagban megallja a helyet.

Van par tippunk, de otleteket szivesen varunk es velemenyeket, melyik jo, melyik nem: Aisa, Celia, Klaritza, Bojana, Felicia

A vezeteknev a Brightmore

2014. júl. 1. 17:52
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Felicia, Amanda, Diana, Bella ez utóbbi nagyon szépen cseng a vezetéknévvel.
2014. júl. 2. 16:17
 22/30 anonim ***** válasza:

Evelin, Natasa, Eleonóra, Eliza, Olívia

Talán én ezek közül választanék. Szerintem minden országban helytálló nevek.

2014. júl. 3. 19:54
 23/30 anonim ***** válasza:

Szerintem az Aisa tökéletes választás. Mind két országban egyformán irják, itthon biztos nem gyakori.

Az Anriette itthon Henriett lenne, ezt nem adnám.

Nekem a Kendra név a nagy kedvenc, itthon is adható, ritka. Másik kedvencem a Kiliána, ez is ritka, gyönyörű név szerintem.

2014. júl. 3. 20:36
 24/30 anonim válasza:
Szerintem lehetne Josi (dzsozi), vagy mondjuk Hanna.:-)
2014. júl. 3. 21:10
 25/30 A kérdező kommentje:

Koszonom az eddigi valaszokat. A paromnak nagyon tetszik a Victoria is, de a sajat nevemet nem szivesen adnam a picinek, az olyan fura lenne.:)

Szuper otleteket adtok, az Eleonora gyonyoru de sajnos a sogornom lanyanak ez a neve..:(

A Josy is nagyon tetszik nekunk, mar csak azert is, mert a nagymama is Josephine.

A nevek kozul mar csak az Aisa, Anriett es most nagyon a fejunkbe szallt a Josephine is.:)

Nagyon koszonjuk a rengeteg tippet, tenyleg alig lehet valasztani igy. :) mindenkinek jar a zold kez

2014. júl. 3. 22:00
 26/30 anonim ***** válasza:
Nálam is az Aisa a kedvenc.
2014. júl. 3. 22:32
 27/30 anonim ***** válasza:

a Bojana a legeslegszebb.

B B ;)

2014. júl. 4. 00:14
 28/30 anonim ***** válasza:

Norine/Norina, Emma, Gemma, Johanna, nekem ezek a kedvenceim.

Ha pedig mégis úgy lenne, hogy angol nevet adjatok neki, akkor April, Sierra, Felisha, Erin például szépen hangzanak a vezetéknévvel.:)

Sok boldogságot kívánok nektek és a babátoknak is.:)

2014. júl. 4. 13:35
 29/30 anonim ***** válasza:
51%
Tényleg a Norina nem jutott eszetekbe? Nagyon jól hangzik, szerintem ritka is.
2014. júl. 4. 14:32
 30/30 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, sikerult nevet valasztanunk. Lanyunk majd a Portia Josephine nevet fogja kapni.:)
2014. júl. 20. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!