Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Segitenetek nevvalasztasban?

Segitenetek nevvalasztasban?

Figyelt kérdés

Parommal meg mindig nem tudtuk eldonteni, hogy mi legyen a lanyunk neve, pedig mar itt lenne az ideje :)

Angliaban fog szuletni, ezert olyan nevet szeretnenk, ami mindket orszagban megallja a helyet.

Van par tippunk, de otleteket szivesen varunk es velemenyeket, melyik jo, melyik nem: Aisa, Celia, Klaritza, Bojana, Felicia

A vezeteknev a Brightmore

2014. júl. 1. 17:52
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Aisa!!!!!!!! :)) Imádom ezt a nevet és Magyarországon is van :)

De a Celia (Szília) is tetszik, a Született feleségek óta :D

2014. júl. 1. 21:06
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is a Celia tetszik ezek közül. Esetleg Lucia, Erin.
2014. júl. 1. 21:21
 13/30 H.Orsolya ***** válasza:
A barátnőmék ugyanilyen okok miatt a Jessica-t választották, nekem nagyon tetszik az Emma :) szerintem illik a vezeték névhez is, és könnyű kimondani. egyik helyen se okoz problémát :)
2014. júl. 1. 21:47
 14/30 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat, mindenkepp valami szep nevet szeretnenk, ami nem tul egyszeru es nem terem minden bokorban, ezert sem valasztjuk az Emma-Kira-Anna-Hanna es tarsait, viszont most kaptunk egy javaslatot, ami nagyon megtetszett, ez az Anriette. Nektek hogy tetszik?

Ma egesz nap a nevekrol beszelgettunk, es az Aisa, Boyana, Thetis maradt es az Anriette-et hozza tettuk. :)

2014. júl. 1. 23:36
 15/30 anonim ***** válasza:

Aisa, Boyana szép!

Esetleg Laura?!

2014. júl. 2. 00:02
 16/30 anonim ***** válasza:
Én még mindig azt mondom, hogy ha esélyt láttok arra, hogy azzal a gyerekkel akár itt is éljetek, akkor nem adnék ennyire extra nevet. Nem azért mert nem szépek, hanem annyira sosem hallottak itt hogy sokan azt sem tudják majd melyik a vezetéknév és a keresztnév, pláne hogy azért ezeket nem is úgy kell kimondani ahogy le vannak írva, így még bonyolultabb. Kicsit egyszerűbbet javaslok. Pl Jennifer tök szép, ezt ismerik Mo-on is csak Dzs-vel írják. A másik, hgoy a magyar rokonok sem baj ha ki tudják mondani a nevét a gyereknek. Vagy Alexandra, Alexa ezt is tuti ismerik kint is.
2014. júl. 2. 12:35
 17/30 A kérdező kommentje:
Igaza van az utolso hozzaszolonak, ezert is vagyunk bajban, mert ami tetszik az otthon nem ismert nev es felek hogy ebbol lenne a kikozosites vagy akarmi mas. Meg johetnek javaslatok, szivesen fogadjuk oket! :)
2014. júl. 2. 13:41
 18/30 anonim ***** válasza:

Én javaslom az egyszerűbbet, már írtam előbb :)

Ha annyira nagyon nagyon extrát akartok, akkor második névnek. De használjátok a hagyományosabbat :) így azt szokja meg, de ha esetleg gyakori ez a vezetéknév nálatok Angliában, akkor egy hagyományosabb keresztnév és egy nagyon különleges már tuti egyedi lesz, olyanra gondolok, hogy Kovács János és ehhez egy nagyon nem minden napi.

Így még akár Adela nálunk Adél, Aliz nálatok nem tudom hogy írják vagy Adrien, Ágnes, Aida, Amanda, Andrea, Anita, Isabella, Julianna, Olivia, Regina, Tamara, Zita.

Ezek itt nálunk azért hétköznapi nevek, de nálatok szeritnem extrának számít :) mert ott sok Bojana meg Celia van és társai, ott egy Tamara szerintem ritka névnek számít.

Figyelnék még az ékezetekre, mert akkor ha mégis itt fogtok élni akkor nem kell újra anyakönyvezni, hogy ne kelljen magyarázkodni, hogy nem hosszú i-vel írják.

2014. júl. 2. 14:01
 19/30 anonim ***** válasza:

Szerintem biztos nem lenne kiközösítve, egyetlen olyan ismerősöm sincs, akinek külföldi neve van és emiatt piszkálták volna, szerintem mindenkinek természetes, ha külföldi vagy ott született/élt, és emiatt nem magyar neve van (fura is lenne, ha emiatt néznének ki valakit). Lehet, hogy az idősebb korosztály nem fogja tudni kimondani elsőre, de annyira nagyot nem tudnak tévedni, ha olyan nevet választotok.

Én írtam az Aprilt, nekem ez abszolút kedvenc nevem, de tetszik még a Kimberly, Corinna is, szerintem különböző a névízlésünk, így konkrét ötleteket nem tudok adni. :) De válasszatok nyugodtan nektek tetszőt, szerintem.

2014. júl. 2. 14:05
 20/30 anonim ***** válasza:
A Viktoria nevre gondoltattok vagy Veronikara? A Viktoria-Viki nagyon aranyos angalul meg megy Tori becenev...:)
2014. júl. 2. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!