Szerintetek miért baj ha valaki főállású anya akar lenni?
Figyelt kérdés
Olvasom itt az oldalon hogy sokan a pénzért vállal gyereket...
Én 16 éves korom óta 12-14 órákat dolgoztam szültem 2 gyereket a kettővel 3 évet voltam otthon. De most vissza mentem dolgozni egy éve nem büdös a munka. De szeretnék inkább még egy gyermeket és az otthoni dolgokkal foglalkozni...miért olyan nagy baj ez?
A világ legkeményebb munkája és nincs megfizetve.
Én szivesebben csinálnám az tuti.
2014. jún. 23. 19:31
21/22 anonim 

válasza:

Bárki bármit mond, a gyerekeknek is jobb, ha az anyuka otthon van, mert manapság gyakori, hogy többet van idegenek között, mint a saját édesanyjával. A nagypapám mindig mondja, hogy egy áldás volt, hogy az ő édesanyja otthon volt velük. Az utóbbi évtizedekben azonban ránevelték az embereket a kétkeresős családmodellre,és nagyon jól kereső férfiak feleségei is dolgozni mennek, amivel sajnos azok elől veszik el a munkahelyet, akiknek tényleg szükségük lenne rá...
22/22 anonim 

válasza:

ennek a sok ledegradáló üzenőnek.próbáld ki.. a menyem anyukája,évek óta végzi ezt a komoly MUNKÁT.van egy mondás a két barátról,mit csinál a feleséged?á semmit csak otthon van a 6gyerekkel,próbáld ki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!