Ha az anya abortuszt akar, az apa jogilag ezt megakadályozhatja?
hű hallod, nagyon zavaros ez a kérdés ...
egy kicsit pontosabban ?
az abortuszt 'normális esetben' 12 hetes terhességi korig végzik el, tehát ez jóval a szülés előtt van. Ilyenkor nem hiszem, hogy egy abortuszt akaró anya ilyet nyilatkozatot tenne (mármint hogy lemond majdani babájáról, ez még nagyon korai lenne.
Egyébként jogilag az anya önrendelkezési joga erősebb, mint hogy mit akar az apa. Magyarországon egy nőt nem lehet arra kényszeríteni, hogy kihordja magzatát, ha ezt nem akarja.
nem vagyok ellene az aborusznak, de azért nagyon mérges vagyok, hogy miért nem lehet oda figyelni ?
Áruljátok már el nekem, kit hányszor du ..ak már meg eddig "véletlenül" ?
Utolsónak:
Ne legyél mérges nincs rá okod. Pusztán felmerült bennem egy kérdés, hogy mi van akkor ha... Mert, lehet hogy eljön a "mi van akkor, ha..." védekezés ellenére is...
Az abortuszhoz szükséges papirt csak az anya, azaz a terhes nő irja alá, igy az apa beleszólása ebbe talán anniy lehet, hogy szivem ne vetesd el, felneveljük.....
tehát ezt végig lehet csinálni az apa tudta nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!