Ti mennyire hagytátok, hogy a család bebeszóljon a baba
nevének kiválasztásába?
Figyelt kérdés
Engem az őrületbe kergetnek a hülyébbnél hülyébb javaslataikkal (a kedvencem az Ivó Bajnok változat volt, és ezt a kedves nagypapa totál komolyan gondolta). Így azt találtuk ki a férjemmel, hogy összeállítunk egy listát 8-10 olyan névvel, ami mindkettőnknek tetszik, és utána szavazásra bocsátjuk családi körben. Remélhetőleg így megúszom a további világmegváltó ötleteket, talán 8-10 névből mindenki képes egyet kiválasztani.
Semennyire. Nem mondtuk meg senkinek előre a nevet, így nem volt hiszti. Mikor megszületett, megtudták. Ennyi.
2014. jún. 23. 11:40
2/25 anonim válasza:
Mi választottunk a férjemmel a nevet.
Másnak ehhez nem volt köze.
Ha persze kérdezték, megmondtuk, de nálunk ez nem szavazás kérdése volt.
3/25 anonim válasza:
Vagyis volt hiszti, de nem azért mert nem tetszett, hanem mert nem tudhatták :)
4/25 anonim válasza:
En választottam ki egyedül. Apuka lelepett a terhesseg közepén, a család meg fogadja el. Ennyi
2014. jún. 23. 11:42
5/25 anonim válasza:
semennyire, én és a párom döntöttük el mindkétszer.
2014. jún. 23. 11:44
6/25 anonim válasza:
Nálunk mind a 4 gyerkőcnek 2 neve van, egy apukától, egy tőlem. Így igazán szép, különleges neveik vannak.
A család nem szólhatott bele. Mivel születésükkor derült ki a nemük, így előre nem is tudhatták. De ha tudták volna sem lett volna esélyük beleszólni.
De ez az Ivó Bajnok nagyon gáz!
2014. jún. 23. 11:46
7/25 anonim válasza:
Férjemmel közösen döntöttük el, majd elmondtuk a családnak. Anyósomnak nem tetszett, fogta és írt egy listát, hogy miből válasszunk. Körberöhögtük és maradt az, amit a férjemmel megbeszéltünk.
2014. jún. 23. 11:46
8/25 anonim válasza:
Nem kérdeztünk meg senkit. Megmondtuk hogy fogják hívni, és kész. Akkor beszéltünk velük erről, amikor már biztos volt. Előtte és azóta sem. Neki ez a neve és pont. Neked is ezt javaslom. A gyereknek két szülője van, a nevelése sem tartozik senki másra, ahogy a neve sem. Nem csoport által nevelt kisfióka lesz, hanem a TI gyereketek. Minden felelősséggel és döntéssel együtt. Senkinek semmi köze a nevéhez és a neveléséhez sem. SOha eszembe nem jutna megszavaztatni holmi rokonsággal. Nevetséges ötlet.
2014. jún. 23. 11:48
9/25 anonim válasza:
A gyereket nevével együtt magunknak vállaltuk, eszünkben nem volt kikérni a család véleményét. Ha valakinek nem tetszik, majd megszokja. 2 fiam van, egyikük nevét sem bocsátottam szavazásra, eldöntöttük magunkban.
2014. jún. 23. 11:52
10/25 A kérdező kommentje:
Mi sem akartuk/akarjuk kikérni a véleményüket. De kéretlenül is jönnek a hülye tanácsokkal, és ez az Ivó Bajnok már tényleg kiverte a biztosítékot. Azért gondoltam a "szavazásra", mert kb 8-10 olyan nevünk van, ami mindkettőnknek tetszik a férjemmel, nincs is igazán favorit, mindegyik bejön. Így aztán tőlem szavazhatnak kedvükre, legalább megvan az illúziójuk, hogy beleszólhattak, és bármelyiket is választják a listáról, nekünk mindenképp tetszeni fog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!