Hogy lehet így megbántani valakit?
Szia! Elhiszem hogy rosszul esett! De gondolj bele hogy o csak apósod! Ha eddig sem volt egy minta apa akkor nagypapanak sem lesz különb!!!
Nekem sajnos rosszabb volt, mivel édesanyám bántott meg! Külföldön éltünk, es mikor mondtam neki hogy lehet terhes vagyok, csak annyi volt a válasza, semmi baj lányom haza jössz es elveteted!! Gondolhatod hogy esett sajat anyamtol! Azota 2 eves a fiam es nem jo nagymama! :( hittem benne hogy megváltozik de nem igy lett! En is feldolgoztam párom is, es megpróbálunk nem foglalkozni vele!!!
Most az a fontos hogy ti örültök es hogy boldogok legyetek hisz nemsokara kis család lesztek!
Boldog babavarast!!!
Nálunk is ez volt, csak nálunk anyós reagált nagyon csúnyán, teljesen megsértődött, hogy minek nekünk gyerek (gondolom félt, hogy elveszti a kicsi fiát).
Azóta megszületett, imádja, a szeme fénye :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!