Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Olvastam itt, hogy volt, aki...

Olvastam itt, hogy volt, aki sosem érezte a magzatot csuklani. Eszem ágában sincs megbántani senkit a kérdésemmel, de?

Figyelt kérdés
Rajtuk mennyi túlsúly volt (elsősorban pocak tájékán)? Milyen erősen érezték mozogni egyébként a babát?
2013. aug. 30. 15:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
63%
Én mindig érzem, pedig első terhességemnél 25 kg-t, most meg 18 kg-t híztam,de most többel kezdtem, úgyhogy ugyanott tartok.
2013. aug. 30. 15:58
 2/13 anonim ***** válasza:
77%
Én 10 kilót híztam, most vagyok a 38. hétben és 65 kiló vagyok, igazából csak hasam van. ez a 2. trrhességem. Az elsőnél rendszeresen éreztem csuklást, folyton ugrált a kisfiam (kb ugyan ezekkel a paraméterekkel rendelkeztem akkor), most viszont egyszerűen nem csuklós a kislányom. Ennyi, nem hiszem, hogy ez súly kérés, van aki sokat csuklik, van aki nem. Szerintem :)
2013. aug. 30. 15:58
 3/13 anonim ***** válasza:
77%
Ez nem súly kérdése. Nem vagyok nádszálvékony, a végére 18 kg-ot szedtem fel, mégis sűrűn éreztem csuklani a babámat.
2013. aug. 30. 16:06
 4/13 anonim ***** válasza:
72%
12 kg-ot híztam, én nem éreztem a csuklást soha. Túlsúly nem nagyon volt a terhesség kezdetén, elől fekvő volt a méhlepény, nem tudom, hogy ez befolyásolta-e
2013. aug. 30. 16:06
 5/13 anonim ***** válasza:
72%
én sem emlékszem,h éreztem voltna csuklani,mondjuk én 16 kilót hiztam is,szóval nem voltam egy nadszal,de a mozgást pl. rendesen éreztem,és már nagyon korán...szóval szerintem sincs összefüggésben a ket dolog
2013. aug. 30. 16:07
 6/13 anonim ***** válasza:
63%
Én az elsőnél +35kg-mal is éreztem csuklani... most egy dekát se híztam, mégsem csuklott eddig.
2013. aug. 30. 16:41
 7/13 anonim ***** válasza:
63%
A csuklás jó jel, a tüdő érésével van összefüggésben, nem a túlsúllyal. Oka van annak, ha a baba nem csuklik, de nem a vastag hasfal miatt nem érzi, hanem azért mert nem csuklik még.
2013. aug. 30. 16:54
 8/13 anonim ***** válasza:
80%
Én 35 hetes terhes vagyok, eddig kb. 10 kg-t híztam, így vagyok 64 kg. Nem érzem úgy, hogy lenne rajtam túlsúly. Én sohasem éreztem csuklani még a babám, a védőnőm is mindig megkérdezi. Rengeteget mozog, sokat "játszunk" a férjemmel vele már most, hogy a pocakomban van, de csuklani nem éreztem. Vagy nem tudom, hogy az az.
2013. aug. 30. 17:05
 9/13 anonim ***** válasza:
63%
A csuklast belülről érzed, ott nincs háj, tehát nem függ össze azzal h kin mennyi felesleg van. Az már más kérdés h kívülről látszik-e a csuklas. Ezt talán befolyásolhatja a sulyfelesleg, de ezt sem hinném.
2013. aug. 30. 17:23
 10/13 anonim ***** válasza:
63%
103-al végeztem és mindig éreztem csuklani. ez nem súly kérdése.
2013. aug. 30. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!