Ti rászóltok más gyerekére?
Most kezdtünk el játszótérre járni a kisfiammal (15 hónapos), és van néhány anyuka, akik sisem szólnak a gyerekükre, bármit csinálnak. Vagy szépen elcsevegnek egy padon és rá sem néznek a gyerekükre, vagy csak állnak, és nézik, hogy a gyerekük mondjuk odasóz az enyémnek vagy lerántja a csúszdáról. Eddig úgy gondoltam, hogy nem fogom más gyerekét helyre tenni, megpróbáltam mindig finoman, kedvesen szólni, vagy arrébb állni, de ma elszakadt a cérna. Volt egy 3 év körüli kisfiú aki folyamatosan szekálta a kisfiam. Jött, lökdöste, elvette a homokozó cuccait, amik épp a kezében voltak, és a csúszdánál is folyton bevágott elé, arrébb lökte stb. Először próbáltam neki szépen mondani, hogy finomabban, vagy várjon kicsit, de semmi hatása nem volt, anyuka meg csak nézett. Aztán odaszóltam Anyukának, hogy valamit most már csináljon, mert a kisfiam menekül, és nem tud semmit játszani a fiától, erre neki állt kiáltozni velem, hogy én ne szóljak bele a gyereke nevelésébe, és amúgy is hagyjam békén a fiát!
De annyiszor van ilyen, hogy nem tudok ezzel mit kezdeni. Gyerekre szóljak rá, vagy anyukával beszéljek? Kezdő anyuka vagyok... :)
én rászólnék
aztán meg anyukát elküldeném melegebb éghajlatra, hogy csak pislogna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!