Másnál is ilyen erőszakos a védőnő?
értem én hogy hetente telefonál hogy vagyunk, beállit váratlanul -múltkor nem engedtem be mert kupi volt és mondtam hogy álmos vagyok -erre megsértődőtt. állandóan jön a hülyeségekkel -gyereknek ne adjunk vizet,
3éves korig tejet nem láthat a gyerek meg hasonlók...
meddig köteles a védőnő a gyerekhez?
utolsó: én is kivagyok ettől a "nőtől", akit írtál:D
egyébként lemondhatod a védőnőt, jogod van hozzá. és azért állít be váratlanul, mert ez a dolga, nem miattad megy, hanem a gyerek miatt állít be random időben.
a többi persze hülyeség, amit mondott.
re5. Csatlakozva előttem szólóhoz, egy kicsit meredek nekem is az okfejtésed a táplálással kapcsolatosan.
Egy gyereket még egy évesen sem lehet pont úgy etetni, mintha felnőtt lenne. Azért mert fél-1 éves lett nem lett pont olyan a gyomra. Én a fokozatos átállásban hiszek, eddig megúsztunk mindent (allergiát, válogatósságot, stb.) Mondom eddig, mert egy táplálék allergia sokkal később is kijöhet. Engem 6 hetesen kezdtek el almaleveztetni (ahogy 35 éve ajánlották), 20 évesen jött ki rajtam az allergia, úgy hogy kertben nőttem fel, elméletileg erősnek kéne' lenni az immunrendszeremnek. Hát nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!