Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Másnál is ilyen erőszakos a...

Másnál is ilyen erőszakos a védőnő?

Figyelt kérdés

értem én hogy hetente telefonál hogy vagyunk, beállit váratlanul -múltkor nem engedtem be mert kupi volt és mondtam hogy álmos vagyok -erre megsértődőtt. állandóan jön a hülyeségekkel -gyereknek ne adjunk vizet,

3éves korig tejet nem láthat a gyerek meg hasonlók...

meddig köteles a védőnő a gyerekhez?

2014. jún. 16. 10:29
1 2
 1/14 ivilicious ***** válasza:
11%
Vannak itt is okosak, hogy nem ehet/ihat tejtemréket 8hónapos korig..itt a válasz az egyre több laktózérzékenyre :)
2014. jún. 16. 10:31
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk tök normális a védőnő. 6 hetes korig jött hetente,most már csak havonta. Én örülök,ha jön,főleg az elején rengeteg kérdésem volt mindig.Hívni én szoktam,ha valami gondom van. A tanácsait meghallgatom,van amit megfogadok,van amit nem. Mondjuk általában olyasmiket mond,amit magamtól is úgy gondolok.Tejterméket én se adok még a 9 hónaposnak,de azért,mert nálunk a családban és nekem is van allergiám. Különben,amit te hülyeségnek gondolsz,az nem biztos,hogy mind az is.
2014. jún. 16. 10:39
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem különösebben zavar a védőnő. A havi "láthatást" letudta azzal, hogy egyik hónapban én mentem, a másik hónapban ő jött, így neki megvolt a havi egy. Hozzánk is mindig váratlanul jön, ez sem különösebben zavar, a múltkor mondtam neki, hogy bocs, hogy kupi van, de azt mondta, hogy a gyerekek mellett ez természetes.
2014. jún. 16. 10:45
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős a babád? Először hozzánk hetente jött, aztán két hetente, közben telefonált rendszeresen. Ez a dolga. A miénk tök normális, de nálunk is van egy-két dolog, amiben nem értünk egyet. Meghallgatom, rákérdezek dolgokra, aztán eldöntöm mit teszek. Nem biztos, hogy ő helyből hülye. (anyatejes csecsemőnek pl szerintem se kell víz)
2014. jún. 16. 10:46
 5/14 ivilicious ***** válasza:
19%

Hát ,nálunk csak családból egy példa..unokahúgomat az anyja az internet segítségével nevelte, alig adott neki valamit.

Most másfél éves, rendesen se kaki,semmi, allergiás mindenre.

Van egy 8 hónapos unokaöcsém, ő már mindent,de mindent eszik, tök egészséges, semmi baja, se hasfájás semmi.

Van egy 6 hónapos unokaöcsém is. Pénteken joghurttal etettem pl...persze jó fajtával. 3hónapos kora óta eszik mindent..semmi baja.

Ugyanez azzal is,hogy jaj nem szabad levegőre vinni...külföldön rögtön küldik pl, sok doki itt is.

Persze,ha "genetikailag" kódolt az allergia,az más téma.

Csak látom sok ismerős,meg rokon babáját,hogy ki az,aki internetről és ki az,aki ösztön szerint neveli. Hát meglátszik :) Persze mindenki úgy nevel,ahogy akarja, ő dolga, csak én erről tudom, kire/mire hallgassak. És hogy semmi baja nem lesz normális ételektől. Akkor lesz,ha nem "tanul meg" már kiskorban emészteni.

2014. jún. 16. 10:57
 6/14 ivilicious ***** válasza:
25%
Amúgy van,amelyik védőnő normális, van amelyik nem, hallgasd meg,bólogass, és annyi :)
2014. jún. 16. 10:58
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért mégis óvatosan kell egy babának a felnőtt kajákat adni,egy baba emésztése 6 hónapos korig még erősen alakulóban van. Másrészt,lehet hogy most úgy néz ki semmi baja,de később jön elő valami nyavalya attól,hogy minden kacatot megetetnek vele pár hónaposan. Nem jó a másik véglet se nyilván,aki meg semmit se ad neki,de azért ésszel kell. Én mondjuk nem adok cukrozott,meg tartósítóval,ízfokozóval telenyomott műkajákat meg nasikat a babámnak. Gyümölcs,zöldség,hús,gabonapelyhek mennek.
2014. jún. 16. 11:02
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Az en lanyom most 6 hos a vedono osszesen 3szor volt itt, szolt elore. Kulonben tojik rank:-P
2014. jún. 16. 11:14
 9/14 anonim ***** válasza:
36%

Erdekes a vedonod mit ne mondjak.

Nalam egyszer probalkozzon ugy beallitani h nem szol elore, el is zavarnam a fenebe.

Szerencsere nekunk mindig elore telefonal, egyeztetunk, nem okoskodik bele semmibe, esetleg tanacsot ad es ennyi. De nem parancsolgat.

Orulj h megsertodott legkozelebb majd bejelentkezik mielott odaallit. Pofatlan a vedonod mit ne mondjak,

Az elso honapban nalunk hetente jott, de lebeszelt oraban, napon mindig. Aztan havonta. Mar most 16 honapos igy csak ket havonta jar. Azt hiszem 6 eves korig jarnak. De ahogy no a gyerek annal ritkabbak a latogatasok.

Amugy en ugy tudom h le lehet mondani h koszonom szepen tovabb nem kered. Csak nem tudom mi a menete ennek, ezt is itt olvastam mar mas anyukaktol.

2014. jún. 16. 11:50
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

a mi védőnőnk havi egyszer jön, kicsit tudálékos a stílusa, de nincs vele gondom. megértem, hogy fenntartásokkal kezeled a ti védőnőtöket, én sem örülnék, ha csak úgy váratlanul betoppanna vagy hívogatna. próbáld meg figyelmen kívül hagyni az okoskodó megjegyzéseit, mást nem tehetsz. pontosabban ha jól tudom, le lehet mondani a védőnői szolgálatot, de erről semmi konkrétat nem tudok, próbálj meg utánanézni.

iviakárkicsoda, ne haragudj, hetek óta látom a nevedet és a válaszaidat, és már nem bírom szó nélkül hagyni: néha olyan hatalmas ökörségeket tudsz írni, hogy ketté áll tőlük a fülem ...

2014. jún. 16. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!