Védőnő ellen hol tudok panaszt tenni?
Figyelt kérdés
Már kétszer is ittasan jelent meg nálunk, ráadásul 2 hete volt egy vetélésem, jelentettem neki, majd most kontrollon azzal fogadott az orvosom, hogy valami nem stimmel a védőnőmmel, mert felhívta őt, hogy igaz-e hogy elvetéltem vagy csak kitaláltam! ??? Ez már több a soknál, melyik szervnél tudom ezt jelenteni mi a neve? Veszprémben lakom!2014. jan. 23. 09:56
1/8 málna_ válasza:
A főnökénél, a vezető védőnőnél.
2/8 A kérdező kommentje:
Őt hol találom meg? Interneten nem találok semmi infót, ez városonként külön van?
2014. jan. 23. 10:00
3/8 anonim válasza:
Magyar Védőnők Egyesülete
ALAPÍTÁS éve: 1991. június 14.
Közhasznú bejegyzés ideje: 2004. június 21.
Fővárosi Munkaügyi Központ nyilvántartási szám: 01-0186-05
SZÉKHELY: 1073 Budapest Akácfa u. 56. fsz. 4.
Postacím: 1399 Budapest, Pf: 636.
Telefon: 785-4204, 794-9282 | Telefax: 445-0123
e-mail: mave@mave.hu | www.mave.hu
Bankszámlaszám: OTP Bank Rt MAVE 11707024-20363976
Elnökség:
Csordás Ágnes Katalin (elnök) 06-30-9 505-425
agnes.csordas@mave.hu
Józsa Erika (Elnökhelyettes) erika.jozsa@yahoo.com
Gitidiszné Gyetván Krisztina (Titkár) gitidiszkriszta
4/8 anonim válasza:
Orvosod szerintem tudni fogja ki a vezető védőnő. De a helyi betegjogi képviselőhöz is fordulhatsz. Családsegítőben is biztos meg tudják mondani ki a vezető védőnő. Én személyesen mennék be.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. jan. 23. 10:05
6/8 anonim válasza:
"A védőnők munkáltatója jelenleg a helyi önkormányzat, a tevékenység szakmai felügyeletét többek között a Megyei Kormányhivatalok Járási Hivatalainak Népegészségügyi Intézeteinél dolgozó járási vezető védőnők, a Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szervénél a megyei vezető védőnő látja el."
8/8 anonim válasza:
Már azt hittem egy helyen lakunk, mert itt is van egy alkesz védőnő... vele nem csinàlnak semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!