Hova kell fordulni ha panaszt szeretnék tenni az egyetemem karának egyik HK tagja ellen?
Figyelt kérdés
A papírokat intéztem egyik nap, bementem bemutatni, kultúrátlan, normálisan mert hát mi okom lett volna a modortalan viselkedésre. Míg a bíráló kinél voltam olyan hangnemben beszélt velem, amire nem tudtam mit reagálni hiszem okot nem adtam rá. Miután távoztam, kint vártam az egyik csoporttársamra aki bent volt még. Mikor kijött közölte velem, hogy akinél voltam azt a kijelentést tette, a névsor olvasása közben mikor a nevemhez ért, hogy én vagyok az akit fel fog majd pofozni. Nem érzem ezt igazságos dolognak, hiszen az illető személy felé egy rossz szavam se volt, de úgy gondolom azért mert a HK-ba tartozik nem engedhet meg mindent magának. Így abban szeretnék segítséget kérni, hogy nem e tudja valaki ilyen esetbe kihez kell fordulnom?2013. szept. 15. 14:13
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!