Orvosok ellen tettetek panaszt? Ha igen volt eredmény? Ha nem, miért nem?
Többször is lett volna okom rá.
A legutóbbi eset az volt, hogy az uh szakorvos megtagadta a 18 hetes vizsgálatot, mert 35 fölött vagyok, és nem voltam hajlandó elmenni amnióra. Helyette a legjobb genetikán csináltattam meg a helyettesítő vizsgálatokat. De ha semmit sem csináltattam volna, akkor sincs joga visszautasítani a vizsgálatot. Végiggondoltam,és arra jutottam, hogy másra sincs szükségem, mint egy ilyen hajcihőre. Kerestem egy magánorvost, és kész.
én csak ismerek egy hölgyet, akinek az ügyeletes doki nem akarta levezetni a szülését, mert volt fogadottja is, de az valamiért nem ért oda időben- végül (itt még voltak bonyodalmak elég sok, de nem emlékszem rá) szóval végül egy magánklinikára vitte őt a férje, és ott kb 1m ft volt a költségük.
Beperelte a dokit kórházat, és végül nyertek is, kifizették az orvosi számláikat plusz még kaptak valami kártérítést is.
Egyébként majdnem életét vesztette a baba is és ő is.
(de a részleteket tényleg nem tudom pontosan- de itt most az volt a lényeg, hogy perre mentek, és nyertek is.)
Szia!
Ne hagyd annyiban! Szerintem.....
Én már a 3.gyerekdoki ellen teszek panaszt.... a 3. folyamatban, ott sikerül a kórházzal megegyezni.
nem tudom mit tegyek. 10hetesen vérnoymáscsökkentőt írtak fel anélkül hogy végeztek volna egy 24 órás megfigyelést. asztmás vagyok és mikor mentem az ambulanciára magasabb volt a vérnoymásom. mondtam hogy azért mert siettem. nomindegy, a gyógyszertől viszont 8 órára kiütötem magamat. végül befektettek, kiderült 115az átlag vérnyomásom, és erre kellett volna 3x1 Dopegytet szedni. késaőbb zsibbadtak a kezeim, iszonyatosan fájtak, fájdalomcsillapítót kellett volna szednem. a saját doki azt mondta a víz maitt van. egy alakalommal nem bírtam, kértem tegyenek valamit. a saját orvos tnem találtam. erre elküldtek pszichiátewrhez. két nap múlva ismerős csinált egy vérvételt és kiderült súlyos kalciumhiányom van. napi 3-4 calcium sandoz után elmúlt a fájdalom, de ezt hónapokig kellett szednem. A dokimat felkersetem nyaralás előtt, azt mondta semmi gond, nem gond a hízás, mehetek. a nyraalóhelyen kerültem kórházba és nem értették hogy engedhettek el, hogy nem tünt fel a hízás legalább. még az hozátartozik hogy szintén nyaralás előt az ambulanciát is felkerestem ahonnan hazaküldtek 150-es vérnyomással hogy mérjem otthon!
Bekerültem tehát a kóürházba 30 hetesen. hazajöttem onnan meszsioről, itt kezeltek tovább. a lényeg hogy egy alkalommal a nővér meghazudtolt, majd a főnővér is veszekedni kezdett velem, amire én befulaldtam, és a rajtam lévő horter mérő 200-at mutatott. ekkor rendeltek el sűrgős császárt. lányom 32 hétre született, lélegeztetőn majd oxigénen volt. 22 napig volt bent. hypotónisá, gyógytornászhoz hordjuk.
MIT TEHETNÉK?????? lenne értelme?
ma meg voltam rákszűrésen és közölte a vizsgálóü orvos hogy miért ettem annyit, mert amiatt híztam, a víz az max 5kg. mondtam hogy fell volt puffadva az arcom, a nyakam, bokám, kezem, ő állítota hogy én zabáltam sokat és nem bírta a szívem. hozzátartozik hogy rövid időn belül lement az a sok "zsír". császár után egy héttel 12kg. a többi a köv. egy hónapban. Magyarán víz volt, ami nem összeköthető az evéssel! ja, és miért nem ettem akkor kevesebbet???!!
mit tennétek?
Beszélned kellene egy ügyvéddel. Vannak olyanok is, akik speciel orvosokra ugranak. Egy konzultációt megér, ahol elmondod mi történt, viszed a papírjaid. Gondolom az ügyvéd majd őszintén elmondja, lehet-e valamit tenni.
Én ügyvédhez mennék először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!