Friss anyukák! Ti mire tornáztok? És milyen rendszerességgel? Eredmény?
Pilatesre járok a barátnőimmel hétfőn,szerdán és pénteken.Ezen kívül még itthon futópadozok esténként,néha elmegyek futni,ha olyan az idő.
Hétvégente néha teniszezem pár órát,de az nem olyan rendszeres.
Én 5 hónappal szülés után kezdtem. A csekélyke eredmény kb. 1 hónap múlva jelentkezett. Szerintem sokkal többet tudnék leadni, ha nagyobb lenne az akaraterőm. Még szopizik a babám és szoptatás után nagyon kívánós vagyok, így kicsit sokat eszek.
Az elsőnél 5 hónap alatt ment le a 10 kg, szoptatás után kezdtem nála a tornát, akkor volt 15 hónapos. (első válaszoló)
16 kiló plusz volt rajtam összesen, a kórházból már csak 8 kiló felesleggel jöttem haza.
Itthon nem nagyon ettem az első hetekben, így lement még 3 kiló. De így is maradt olyan 4-5 kiló. Már voltam párszor konditeremben, de az nem az én világom. Tornázni sem nagyon tudok eljárni, mert csak egy segítségem van,a férjem, neki meg sokszor csúszik be meló délutánra. Így kb. 1 hete elkezdtem itthon tornázni, le is ugrott másfél kiló. De annyira belelendültem, hogy meg sem állok a kitűzött 4-5 kilónál. Terhesség előtt sem voltam túlsúlyos, olyan 2-3 kiló volt rajtam, amit tudtam volna nélkülözni. Most azt is ledobom. :)
5 hónapos kislány anyukája
Én 4 hete szültem, császárral.
A hasizmot akkor hagyjam ki?? Épp az lenne a legfontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!