Bp-i kismamák, akik nem utaznak napi rendszerességgel: ti megveszitek a havibérletet, vagy ha nem, mit választottatok helyette?
én is tömbjeggyel utazom.
én azt hittem, lehetne kismamabérlettel is, épp terveztem tavaszra, hogy veszek! biztos, hogy nem lehet?
kismamaberlet.hu
A bérlet a kisgyermeket nevelő szülő számára a tanuló és a nyugdíjas bérlethez hasonló kedvezményeket biztosít a tömegközlekedésben. Egyelőre csak a GYES-en és GYET-en levők élhetnek vele.
Szintén tömbjegy!
És igen, ahova eddig 4 átszállással jutottam el, oda most csak egy buszra szállok, a többi séta! Eleinte nem tetszett a dolog, de rájöttem, hogy nem olyan vészes ez, és kell a mozgás nekem is!
Szóval én is az átszálláson spórolok!
Egyébként nekem nem fizette előtte sem a munkahelyem a bérletet, de akkor jóval többet bkv-ztam, így úgy voltam vele, hogy "megéri"! Igaz már akkor is sokalltam az árát.
Most viszont hülye lennék kifizetni havi 10.000-et, mikor ki sem tudom használni.
Ha lehetne kisgyerekes bérletet venni, azt megvenném, és lehet, hogy többet is bkv-znánk! Most csak akkor megyünk, ha muszáj!
A bérlet neve meg kész röhej, mert úgy tűnik az én 1 éves gyerekem, nem kisgyerek, hiszen nekünk nem jár kisgyerekes bérlet... No mindegy, inkább nem morgolódok ezen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!