Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért mondja a védőnő azt,...

Miért mondja a védőnő azt, hogy a gyümölcs nem számít étkezésnek? Tényleg nem számít?

Figyelt kérdés
13 hónapos a kisfiam. Simán megeszik tízóraira vagy uzsonnára egy banán-1 alma-1 narancsot így egybe. Jó nagy adagra jön ki. A védőnő mégis azt mondja, hogy ezt ne számítsam a napi étkezésébe bele, mert a gyümölcs nem számít. Nem azt mondja, hogy ne adjak, sőt fontosnak tartja, csak nem értem miért nem kell ezt beleszámítani? Ezt már többszörmondta, akkor is amikor pici volt. Ti értitek ezt?
2014. jan. 17. 08:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Foetkezesnek nem igazan szamit, de mint tudjuk a tizorai es az uzsonna nem foetkezes.

A gyumolcs teljesen jo ezekre az etkezesekre.

2014. jan. 17. 08:08
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem főétkezéste kapja, hanem általában délután, tehát uzsonnára. Akkor kapja amikor felébred az alvásból.
2014. jan. 17. 08:10
 3/10 anonim ***** válasza:
Te jó ég! Én egy fél narancsot se bírok megenni együltő helyemben!:) Nem értem, miért ne számítana!....
2014. jan. 17. 08:35
 4/10 anonim ***** válasza:
37%
Némelyik védőnő elég durván be tud szólni és szarul is végzi azt az igen "megerőltető "munkát,némelyiknek már az írásán látszik, hogy különböző pszichológiai problémái vannak.Én pszichológusként csak sajnálni tudom őket.Vannak olyanok, akik azt élvezik, ha fel tudják vmivel idegesíteni a kismamát.Nálam is próbálkoztak.2 gyereknél már nem járok sűrűn, ahogy kell, mert felesleges.Arra jók csak,hogy a papírokat kitöltsék.Védőnő képzés nem diplomás képzés,érettségire van egy 2 éves szakirányú továbbképzés.Ennyi.Bárki lehet.
2014. jan. 17. 08:47
 5/10 A kérdező kommentje:
Ő soha nem szólt be nekem durván, sőt nagyon kedves velem, bármikor hívhatom! De ezt a kijelentését tényleg nem értem! És már nem egyszer mondta!
2014. jan. 17. 08:59
 6/10 A kérdező kommentje:
Egyébként megkérdeztem tőle is, azt mondta, hogy azért nem számít mert nem elég tartalmas.
2014. jan. 17. 09:06
 7/10 anonim ***** válasza:
10 óraira uzsonnára éppen elegendő, ennél több nem is kell, ha a babó igényli akkor adhatsz még mellé baba kekszet. Ha esztek és úgy látod hogy nagyon keres kutat a szemével, akkor valószínűleg még éhes. De ha nem kér mást felesleges tömni. Vacsora, ebéd, reggeli - ezekre csak gyümölcs tényleg nem elég.
2014. jan. 17. 09:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Védőnői képzés főiskola! EGyébként te látod elegendő-e.
2014. jan. 17. 10:59
 9/10 anonim ***** válasza:

Hát és akkor mi a tartalmas?

1 banán + egy narancs és egy alma együtt elég sok cukor és sok kalória is.

Vannak, akik nem is esznek mást, csak nyers zöldséget és gyümölcsöt.

2014. jan. 17. 11:06
 10/10 anonim ***** válasza:

étkezésnek számít méghozzá "köztes étkezésnek".

mert ugye a picik esznek 10 órait, uzsonnát is, mondjuk a gyümölcsöt 10óraira ajánlják, uzsonnára már jobb a laktatóbb étel, tejterék, ezért is eszik ennyi gyümölcsöt a babád, mert nem lakik jól vele :)

nyilván azért mondja, mert az csak víz+cukor, borzasztó hamar átmegy a szervezeten, gyorsan bomló szénhidrát, 1,5 óra alatt már sehol nincs.

ezért is ideális 10óraira, mert a déli ebédhez pont meghozza az étvágyat.

de étkezés!

2014. jan. 17. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!