Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Azt szeretem a védőnőnkben/gye...

Azt szeretem a védőnőnkben/gyerekorvosunkban, hogy. Pozitív tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Annyi negatívat hallok, olvasok. Kicsit örömködhetnénk is végre. Elő a jó dolgokkal! :)

2014. jan. 8. 12:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A védőnőnkben, hogy: mindig mosolyog, türelmes, készséges, lelkiismeretes, elérhető, megbízható, sok a tapasztalata, hozzáértő és szereti a gyerekeket!
2014. jan. 8. 12:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A védőnőm aranyos, imádom! Barátnők lettünk. Soha nem okoskodott bele semmibe, nem járt a nyakamra felesleges hülyeségekkel. Elmondott mindent mindig ami épp aktuális volt, ha vittem a picit, akkor még ha nem is volt kötelező, megmérte megnézte mizu vele..:) Nagyon szereti a kisfiamat, mindig áradozik róla, és azt mondta ilyet nem mondhat egy védőnő, de Ő a kis kedvence a hatalmas barna boci szemeivel.:)

Gyerekorvosunkról nem tudok pozitívat, bocsi, nem tartom valami jó orvosnak. Személy szerint bajom nincs vele, csak kicsit maradi..

2014. jan. 8. 12:50
 3/4 A kérdező kommentje:

El is kezdem.

A védőnőnk egy angyal, imádja a munkáját, rajong a gyerekekért, állandóan mosolyog, és szakmailag is profi. Megjegyez, ha az utcán összefutunk, akkor is tudja, kik vagyunk, mik történtek velünk. Nem hozza ránk a frászt akkor sem, ha az átlagtól valamiben eltér a gyerek fejlődése, inkább megnyugtató a jelenléte. Sokat látogat, szerintem jóval többet, mint a kötelező.

A gyerekorvoshoz pedig a leghülyébb kérdéssel is bármikor fordulhatunk, nem oktat ki, nem néz hülyének. Nagyon kedves, szereti a gyerekeket. Oltáskor mindig bocsánatot kér még a pár hónapos csecsemőktől is. :D Ő sem egy frászolós típus, mindig meg tud nyugtatni.

Örülök, hogy az ő körzetükben lakunk. :)

2014. jan. 8. 12:52
 4/4 anonim ***** válasza:
24%

A gyerekorvosunkat nagyon szeretem. Pedig sokan szidják itt a környéken, amit egész egyszerűen nem értek.

Három gyerekem van, eddig mindig tökéletesen ellátta őket, pedig hát vannak bajok, főleg a legkisebbel. Szóval nem csak a szokásos náthákat kell ellátnia nálunk, hanem komolyabb betegségeket is.

A védőnőnkben pedig azt szeretem, hogy soha nem hív fel és soha nem jön ide. De ha mégis, akkor is max 3 perc alatt elintézzük egymást, azt is nagyon kedvesen.

2014. jan. 8. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!