Hol szoktátok a babátokról készült fényképeket előhivatni? Van tapasztalatok a Rossmann, Dm fotóval? Vagy jobban járok ha rendes fényképésszel hivatom elő a képeket?
Figyelt kérdés
2 hetes a pici lányunk, szeretném normális minőségben előhivatni a kórházi és a karácsonyi képeket is.2013. dec. 23. 15:30
1/5 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó a rossmanos fotók. A kép minőségét nem az előhívás hanem a fényképező határozza meg.
2/5 anonim válasza:
Rossmann nem tudom, gondolom hasonlo kategoria, de a DM szornyen rossz minosegu kepeket csinal. Es nem a fenykepezonk volt rossz, mert profi. 5 ezer ertekben csinaltattam kepeket albumba, nagyon rossz a minoseguk... En nem tudtam, hogy a DM olcso es igy gagyi, aztan felvilagositottak. Igy kerestem egy jo uzletet, dragabb volt, es ujra elohivattam a kepeket... Ketszer fizettem, soha tobbet dm fotorendeles.
3/5 anonim válasza:
Én mindig a rossmannba hívatom elő a képeket és én teljesen meg vagyok vele elégedve! A dm nekem sem jött be nem tetszettek a képek!
4/5 anonim válasza:
én hívattam már elő képeket Dm-ben és tökéletes volt a minőségük
5/5 anonim válasza:
2es vagyok, még annyi jutott eszembe most, amikor anno voltunk fotózáson, a fényképész elküldte a kész képeket és azt mondta, hogy majd igényes helyen hívassuk elő, és semmiképpen sem a DM-ben. Igaza is lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!