Kislányom ma 5 honapos. Napi 4-5 ször eszik tápszert. Azt mondta a védönö h tizoraira gyümölcs ebédre meg fözeléket adjak neki. uzsi meg vacsi tápszer? De akkor hogy jön ki a 4-5 kajcsi? Ti hogy csináljátok,?
Szia! Sajna ezt ki kell tapasztali. Ennyi idősen az én lánykám reggel tejet evett (fejtem neki) délelőtt gyümi, ebédre főzi, délután tejcsi, vagy tejpép, este tejcsi. Eleinte elég volt neki fél üveg gyümi vagy főzi, később megjött az étvágya és megette az egészet. Annyit adj neki, amennyit szívesen megeszik, és majd meglátod meddig elég.
Sok sikert.
Szia!
A kislányom hétfőn tölti az 5. hónapot a következőképpen eszik:
reggeli: tápszer
tízórai: gyümölcs (friss, vagy bébiétel)
ebéd: főzelék
uzsonna: tejpép
vacsora: tápszer
Bébiételből most már megeszik egy egészet, így már azzal kiváltunk 1-1 étkezést.
Nem tudom a te kislányod eszik-e már gyümit, főzit, ha nem, akkor még nem fog kiváltani egy étkezést.
A szokatásnál úgy csináld, hogy egészítsd ki tápszerrel. Mondjuk megeszik 50 ml gyümit, akkor egy fél óra múlva (azért ne közvetlen, nehogy megcsikarja a pociját) adjál még neki 100 ml tápszert.
Remélem tudtam segíteni!
Boldog babázást!
majden 5 hós kislány anyukája
Sziam
Mi már 5.5hónaposak vagyunk(kisfiú).Napoi 5 étkezés van álltalában,reggeli tápi,ebéd főzelék,du.tápi,este 6körül tejpép+gyümi,fürdés után vacsi az megint tápi(amennyit megeszik),aztán alszik reggelig:).Aztán kezdjük előröl:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!