A védőnő azt mondta, hogy a gyümölcs az nem egy teljes étkezés! Nektek is mondtak ilyet?
A kisfiam 6,5 hónapos a napi 5 étkezés nem elég neki,éjjel többször felébred 2 -3 hete,pedig 2 hónapos kora óta jó alvó.
A védőnő azt mondta,hogy az egy adag gyümölcs uzsonnára nem elég,mert nem fogyókúrázik a baba,hanem adjam neki 2 étkezés közben.Uzsonnára pedig kapjon még1x főzeléket,így éjjel nem ébredne fel.
Most nem tudom mit csináljak,mert így is 2 hét alatt 350 grammot hízott :)!
Természetesen nem sajnálom tőle az ételt:)!
Én ebédre és vacsira adok neki főzit, tízórai meg uzsi az mindig gyümölcs, reggeli tejpép + szopizik is 2x.
11 hós
Naponta ötször eszik a fiam. Reggelire és vacsorára tápszert kap, tízóraira tejpépet, ebédre zöldséget hússal, uzsonnára csak gyümölcsöt.
Nekem azt mondták, hogy ez így teljesen jó. Az éjszakát ugyanúgy átalussza a fiam, mint a hozzátáplálás előtt, illetve az étkezések kiváltásakor. Szerintem a tiédnek is elég tápláló, semmiféleképpen nem mondanám fogyókúrásnak, főleg, ha ilyen szépen hízik még mindig róla. Két hét alatt 350 gramm hízás hat és fél hónaposan nem kevés!
Én nem venném ki a gyümölcsöt, inkább megpróbálnám valamivel dúsítani, hogy laktatóbb legyen. Én például natúr rízspépet használok, azzal szoktam sűríteni azt a gyümit, ami nagyon folyós, mert a fiam a sűrűbb pépeset szereti, viszont ez elég jól laktatja is. De akár tejpépet is keverhetsz bele, vagy rízspelyhet, babakekszet, amit már ehet, stb.
Nekem is ezt mondták...
Már tele volt a hócipőm, mert nem hiszem el, hogy 1 nagyüveg gyümölcsel nem lakik jól. Próbáltuk két evés közé besúvasztani a gyümölcsöt, de akkor meg a főétkezésnél alig evett.
15 hónapos, a mai napig egy adag gyümölcs az uzsonna, vagy a tízórai. Ha 250-300mililiternyi gyümölcsel nem lakik jól, akkor nem tudom mennyit kéne ennie:s Persze most már régóta igazi gyümölcsöt kap, nem üvegeset...
ő még napi 2x-3x anyatejet is kap,amiből 2 teljes étkezés.
Vacsira kipróbáltam a szoptatás után még a "jó éjszakát"tápszert is ,de ugyanúgy felébred.
Így összesen 6x eszik,pedig már csak 4 óránként kellene ennie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!