Ez csak szerintem nem oké a férjem részéről?
Ma reggel odatett nekem egy kis cetlit rajta 10 lánynévvel, hogy azokból válasszak két nevet a lányunknak.De nekem egyik név sem jön be és a hideg ráz attól ha valakinek két neve van.A nevek:Irén, Márta, Örzse, Nina, Tünde, Amelita, Ametiszt, Molli, Nelli, Orália, Zselyke.
Mi legyen?Hogyan egyezzünk meg?
Nálatok látom nagy az egyenlőség. Te csinálod végig a 9 hónapot, te szenvedsz a hányingerrel, hátfájással, szüléssel, és neki van joga csak, hogy kiválassza a neveket?!
És jól mondják, a korházban tőled kérdezik a nevét, egyszerűen nem azt mondod, hanem egy másik nevet. Én közölném is vele, hogy a szülőszobán nem az Oráliát fogod mondani.Nem hiszem, hogy viccel, akkor már mondta volna, hogy csak vicc volt, azt meg nem hiszem, hogy a szülőágyon közölné, hogy csak vicc volt az Orália, nagyon bunkó vicc lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!