Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ez csak szerintem nem oké a...

Ez csak szerintem nem oké a férjem részéről?

Figyelt kérdés

Ma reggel odatett nekem egy kis cetlit rajta 10 lánynévvel, hogy azokból válasszak két nevet a lányunknak.De nekem egyik név sem jön be és a hideg ráz attól ha valakinek két neve van.A nevek:Irén, Márta, Örzse, Nina, Tünde, Amelita, Ametiszt, Molli, Nelli, Orália, Zselyke.

Mi legyen?Hogyan egyezzünk meg?

2014. jún. 8. 09:54
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Neked is jogod van a névadáshoz,ugyan annyi mint neki. Tehát mondd el neki,amikor nyugodtak a körülmények,hogy neked ezek a nevek nem tetszenek,és állj elő Te is pár névvel,talán neki megtetszik valamelyik.
2014. jún. 8. 09:57
 2/23 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy semmilyen más név nem jöhet szóba...
2014. jún. 8. 09:59
 3/23 anonim ***** válasza:
27%

Nálunk fordítva volt. Én mondtam a férjemnek, hogy itt van kábé 15 név, ezek közül válasszon, mert én biztos nem adok más nevet a lányunknak. Én vagyok az anyja, én szülöm:D

Nem is ellenkezett-mert neki nagyon ötlete se volt-, elolvasta a listát, és azonnal talált olyat, ami tetszett neki, nekem egy másik a listáról kicsit jobban tetszett, de csak egy betű különbség volt. Az lett, amit ő választott a listából:D

Ha egyik se jött be volna neki, akkor összeszedem magam és még egy listát írok:D

2014. jún. 8. 09:59
 4/23 anonim ***** válasza:
92%
Nektek is érdemes volt gyereket csinálni ha ennyit nem tudtok megbeszélni felnőtt fejjel.
2014. jún. 8. 10:00
 5/23 anonim ***** válasza:
93%
Hogy a fenébe vállaltok gyereket, ha még kommunikálni sem tudtok egymással???
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
elmondod neki, hogy neked ebből egy sem tetszik, sőt két nevet sem szeretnél. Aztán elkezdtek egyezkedni.
 7/23 anonim ***** válasza:
63%
Te is írj le 10 nevet, hogy válasszon. Kompromisszum, egyik nevet te adod, a másikat ő.
2014. jún. 8. 10:01
 8/23 anonim ***** válasza:
44%
mi az, hogy semmilyen más név nem jöhet szóba? Akkor meg bemész egyedül szülni és ha kérdezik a gyerek nevét,azt mondod, ami neked tetszik. Választhat a komprumisszumkész férjed, hogy melyik megoldást akarja.
 9/23 anonim ***** válasza:
92%

"Én vagyok az anyja, én szülöm:D "

Szerintem a legundorítóbb indok, gyereknevelésben. Ő meg az apja nélküle sem lenne.

10/23 anonim ***** válasza:
85%
utolsó vagyok, most, hogy jön a kistesó, megint új nevek kellenek-két neve lesz, egyiket ő, másikat én választom, de mind a két névnek olyannak kell lennie, amit mind a ketten el tudunk fogadni. Már meg is vannak, addig keresgéltem, amíg nem találtam olyat, ami neki is tetszik.
2014. jún. 8. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!