Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy műanyag biliért...

Hogy lehet egy műanyag biliért 30 ezret kérni? Van olyan szülő aki ezt meg is veszi?

Figyelt kérdés
[link]
2014. jún. 6. 13:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
52%
9: én nem irigykedek az 500 ezres kocsidra, ha tízszer ennyiért vetted volna, akkor sem. Ha nem érted a párhuzamot,felesleges magyarázni.
2014. jún. 6. 14:41
 12/22 anonim ***** válasza:
igen vannak szulok akik megveszik.bar szerintem nincs sok esze annak a szulonek
2014. jún. 6. 14:43
 13/22 anonim ***** válasza:
24%
pfff... ez is durva,de azért az 500E-es babakocsi is túl megy minden határon!
2014. jún. 6. 15:22
 14/22 zabmester ***** válasza:
Ilyet maximum presztízsből vásárol valaki, nem azért, mert ez jobban megfelel az eredeti funkciónak, mint bármelyik párszáz forintos bili.
2014. jún. 6. 15:22
 15/22 anonim ***** válasza:
15%
Hú megnéztem ezt a stokke-ot hogy mi fán terem. hát brutál ronda, már elnézést. Nem semmi!
2014. jún. 6. 17:25
 16/22 anonim ***** válasza:
42%
Irigy? Arra? Egy havi fizum, nem vagyok rá irigy, holnap megvehetném. De egyszerűen nem képvisel értéket egy babakocsi. Funkciójában pontosan annyit tud, mint egy ötvenezres, a felette levő 450.000.- csak a rongyrázás.
2014. jún. 6. 17:28
 17/22 anonim ***** válasza:
55%

Hát, van aki megveszi ezt is, de nekem tetszik nagyon a 40ezer forintos orrszívó is, Nasibo, vagy mi a neve. ELhiszem, hogy szép meg jó, de nekük ugyanolyan jó az 1500ft-ot porszívóra csatlakoztatható is, a fiam magától jön és nem sír ettől sem.

Egyébként sokan vannak, akik fél zsebből kirázzák a stokke és drágább babakocsikat is, és mégsem teszik, mert ahogy más is írta, ez nem képvisel értéket. Barátnőm külföldön miliós nagyságrendben keres, és a kinti ismerősétől kapott babakocsiban tolja a gyerekét, amit ingyen kapott. :))

2014. jún. 6. 18:50
 18/22 anonim ***** válasza:

én vettem bilit, igaz nem ennyiért :) de nekünk megfelelt az 500 ft-os is!

Mondjuk ennek az árát inkább gyerekruhákra költeném el!

2014. jún. 7. 07:09
 19/22 anonim ***** válasza:
Vannak dolgok amik drágák, de iszonyat bénák. Vannak dolgok amik drágák és k@.va jók és fáj a szívem érte. A stokke vagy mi a fene iszonyat béna, semmi babás feelingje nincs. Én azt szeretem ha egy kisbaba körül kisbabás dolgok vannak. Nekem a hagyományos babakocsik tetszenek nagyon. A régiek meg méginkább. Megvehetném, ha akarnám, de egyszerűen ingyen sem kéne. Viszont ha valaki ideadná azt a babkocsit amiben rég engem toltak, hát bepisilnék az örömtől. Mivel a stokke nem tetszik, régit nem kapok, vettem egy 60 ezres fajin babakocsit. Olyan babás, tetszik:) Bili?? Nem rongyrázásként írom, de megvehetném ezt a linkelt bilit is, de minek???? Megvettem az auchan-be 800-ért lecsukható tetejű bilit. Nyáron udvaron lesz egész nap szinte szellőztetve a feneke:) Tudja figyelgetni a pisi dolgot, biztos ráfog ülni. Nem nyomi az én gyerekem, hogy hangokat adjon a bili. Istenem, mekkora baromság. Szóval vannak emberek akik kiadnak sok-sok pénzt igazából értelmetlenül, hisz a babakocsi mi?Egy babakocsi, ideig-óráig kell! Bili?? Igeig -óráig kell! akkor inkább veszek egy kényelmes-biztonságos személyautót, megyünk nyaralni jó helyre, félreteszem a jövőre a pénzt, de nem szórom idióta dolgokra csak hogy felfigyeljenek rám.
2014. jún. 7. 09:07
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Mindenre van kereslet, ha nem lenne, nem forgalmaznák. Akinek igénye es pénze van ra, vegye meg. Igaz ez mindenre, a babakocsitol a biliig.
2014. jún. 7. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!