Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy lehet ilyen hülye egy szülő?

Hogy lehet ilyen hülye egy szülő?

Figyelt kérdés
A bölcsődében az egyik kisgyereket Káinnak hívják....
2014. máj. 8. 16:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
61%
Azért ez annyira nem szörnyű név szerintem, hogy egyszerre le kell hülyézni a szülőt. Hangzásra nem tetszik vagy azért, mert Káin megölte a testvérét? Mert ha a második, akkor azért elég sok név ki van lőve, amit nem lehetne adni a gyerekeknek.
2014. máj. 8. 16:37
 2/17 A kérdező kommentje:
A jelentése miatt. Szerintem nincs ember, akinek nem a bpbibliai történet jutna eszebe rola....
2014. máj. 8. 16:42
 3/17 anonim ***** válasza:
81%
Igen,ez egy érdekes kérdés, vannak nevek, amikre az ember rögtön asszociál valakit, és ha az negatív dolgokkal társul, lehet, nem a legszerencsésebb választás. Mi is hasonlóképpen állunk most, ha kisfiunk lesz, az osztrák eredetű vezetékneve mellé germán keresztnevet szeretnénk, ezek közül az Adolf tetszett nekünk. Ám mivel mindenki Adolf Hitlerre asszociál a név hallatán, mi nem leszünk ennyire bátrak, mint a Káint választó szülők, és megfutamodtunk, elvetettük ezt a nevet.
2014. máj. 8. 16:45
 4/17 anonim ***** válasza:
77%
Káint én sem adnék soha, mert nekem is csak a Biblia ugrik be... viszont van nálunk Adolf, róla inkább Kósa L. Adolf jut eszembe, akit fiatal koromban nagyon szerettem;))
2014. máj. 8. 16:49
 5/17 anonim ***** válasza:
75%

Az én kisfiam Noé. Erről is mindenkinek a bibliai jelentése jut eszébe. Nem mondom, hogy nem idegesít amikor a bárkás poénok jönnek, számítottam is rá, de ez a név tetszett. Szerintem még mindig sokkal jobb, mint ha Alehandro, vagy Samantha vagy valamilyen sorozatnév lenne.

Viszont második névként egy hétköznapi nevet választottunk, hogy szükség eseten legyen választása.

2014. máj. 8. 18:33
 6/17 A kérdező kommentje:
A Noenak nincs ilyen negativ "eloelete" utolso, bar nem egy hetkoznapi nev, az biztos.
2014. máj. 8. 19:03
 7/17 anonim ***** válasza:
91%
Ha nincs egy Ábel nevű testvére akkor annyira nem gáz :D
2014. máj. 8. 19:38
 8/17 anonim ***** válasza:
32%
Na és az Efraim Noéhoz mit szólsz?
2014. máj. 8. 19:40
 9/17 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem az Adolf sokkal gázabb..
2014. máj. 8. 19:43
 10/17 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem is rosszabb az Adolf. Nekem elsőre nem Kósa L Adolf jutott eszembe...
2014. máj. 8. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!