Gyermeket veszélyeztető szülőnek minősül az ilyen? (lent)
Figyelt kérdés
ha egy szülő át engedi pár méter erejéig a vezetést ( a fiatalkorú kérésére/erőszakoskodására) Mi lehet a következménye? Pénzbírság, felfüggesztett??2014. jún. 2. 20:19
1/16 anonim válasza:
bukja a jogsiját és feljelenti a rendőr kiskorú veszélyeztetéséért ill. közlekedés veszélyeztetééért
2/16 anonim válasza:
Ha rendőr elkap, akár jogsit is bevonhatják érte.
3/16 anonim válasza:
Pár méter erejéig? Gondolom nem az M7-en.
Nálunk volt a garászsoron egy kis szervízút. 12-13 évesen vezethettem az autót oda-vissza. Lassan gurultam, kettesben volt csak a váltó. Ha bármi lett volna, apu csak berántja a kéziféket.
4/16 A kérdező kommentje:
Elkapta a rendőr de csak pénzbírságot kapott a fiatal korú pedig 3 hónap eltiltást a jogosítványtól! Itt most a gyámügyhivatalról van szó.
2014. jún. 2. 20:38
5/16 anonim válasza:
"a fiatal korú pedig 3 hónap eltiltást a jogosítványtól!"
Most akkor volt jogsija?
6/16 anonim válasza:
Na, ja az előző kérdése engem is érdekelne, mert így azért eléggé érdekes.
7/16 A kérdező kommentje:
Úgy értem 3 hónapig nemteheti le a jogsit!
2014. jún. 2. 20:52
8/16 anonim válasza:
te voltál aki a családi kérdésben is feltetted csak akkor nem mondtad kiről van szó. ismétlem ha a gyàmügy ugy gondolja a szülő nem képes nevelni akkor igenis elveszik a gyereket(elviszek intézetbe.)
9/16 A kérdező kommentje:
Ugyan már.. Azt csak a legesleg extrémebb esetekben tehetik meg és akkor is csak a szülők hozzájárulásával
2014. jún. 2. 20:57
10/16 anonim válasza:
Kérdező: ha itt megkérdezed a népet, akkor miért nem tudod elfogadni azt, amit mondanak? Vagy csak önigazolást vársz vissza? A gyámügy, ha úgy dönt, akkor akár az is megtörténhet. Ez nem hitbeli kérdés. De tudod mit, legyen neked igazad, és nyugodt lehetsz afelől, hogy semmi gondod nem lesz belőle. Ettől még a törvények szerint bárhogy dönthet egy ilyen ügy miatt a gyámhivatal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!