Hogy lehet egy műanyag biliért 30 ezret kérni? Van olyan szülő aki ezt meg is veszi?
Én ilyet akartam venni, de egyik szín sem illik a fürdőszoba csempéjéhez :)
A kínaiban viszont találtam egy pont jó színűt 300-ért.
Persze, hogy van rá vevő. Minden hülyeségre van vevő. Én úgy gondolom, hogy ha el tudják adni, adják! :) Szerintem ha tennének rá pár kövecskét, menne a kristályos cumikhoz, amiket a múlt héten láttam:
Miért vesznek az emberek 15-20 milliós autót, 1.5 milliós órát, 50 milliós lakást...
Érted, mire akarod célozni, Kérdező?
Nem érdekel ki mit vesz, ha megengedheti magának és úgy gondolja, hogy szüksége van rá, tegye, nem az én dolgom.
Bizonyára le fogtok pontozni, de akik leszólják a Stokke-t, próbáltàk már?
Nekem személy szerint stokke-m van, mégsem vennék 30.000-ért bilit.
De biztos van olyan, akinek rettentően tetszik a dizájn és aprópénz neki, az megveszi. Ne haragudjatok, bilivel kapcsolatban igazatok van, felesleges, de azért egy Stokke nem. Másodszor is kiadnék érte 530.000Ft! Irigységből meg nem szidjátok azokat akik megveszik, mert ez szánalmas!
Berki Krisztián is biztos meg fogja venni a lányának. Ha nem drágábbat...
És vannak többen is, hidd el, akiknek ez apróság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!