Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Biztos munkahely, vagy egy...

Biztos munkahely, vagy egy ÉDES KISBABA? Nem vagyok karrierista!

Figyelt kérdés

3 éve dolgozom egy textilipari cégnél irodai alkalmazottként. Jelenleg úgy állunk, hogy határozott időre kapok szerződést, 6 havonta. Most van rá egy csöppnyi esély, hogy év végén - mikor a jelenlegi szerződésem lejár - talán kapnék végleges, határozatlan idejű szerződést, amire már nagyon régóta várok.

De most egyre jobban úgy érzem, hogy mindaz amire eddig vágytam, az a szerződés, amiért 3 éve gürcölök, nem is olyan fontos. Már más érdekel, másra vágyom...mindennél jobban szeretnék már egy kisbabát. Megbeszéltük a férjemmel, hogy megvárjuk, még engem levéglegesítenek, és utána jön a pici. De mi van, ha még 2-3 évig nem akar levéglegesíteni? Imádom a gyerekeket, már legalább 7-8 éve szeretnék sajátot - 24 éves vagyok, nyilván korai lett volna még 7-8 éve.

Imádom a gyerekeket, nagyon régóta vágyom rá, de így még soha nem éreztem. Mindig csak arra gondolok, milyen jó lenne már Anyának lenni.

A körülmények adottak, férjnél vagyok, van lakás, és vannak nagyszerű mamikák és papikák!

Kicsit hosszúra nyúlt, bocsi!

Ki mit tenne a helyemben?

2014. jún. 2. 18:33
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Ezért írtam, hogy ez 2010-ben volt, és meg kell kérdezni a TB-t a ma érvényes szabályokról. Egyébként mindössze 30 napra tudtam menni csak passzív táppénzre.

De még mindig úgy gondolom, hogy a kérdező kapna GYED-et, hiszen a jogosultsági ideje megvan hozzá. Akár ha most teherbe esne, már 6 hónapos terhes lenne, amikor lejárna a szerződése, majd jönne a három hónap munkanélküli, és így jogosult lenne TGYÁS-ra, majd a lejárat után GYED-re. De ismétlem, a TB-t kell megkeresni a részletekről.

18-as vagyok.

2014. jún. 23. 09:56
 22/22 anonim ***** válasza:
32%

Kárdező, ha annyira szeretnek a főnökeid, miért nem véglegesítettek még?

Munkahelyen aranyszabály: semmit nem helyezünk szimpátia-alapra.

2014. jún. 23. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!