Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Álmaim munkahelye plusz baba...

Álmaim munkahelye plusz baba utáni vágy. Más is volt így? Hogy sikerült döntsetek?

Figyelt kérdés

18 éves korom óta dolgozom, és most 25 évesen, kb 1 hónapja kaptam meg álmamim munkahelyét. Szakmámban dolgozom, jó fizetéssel és nagyon szeretem a melót. És pont egyidőben ezzel kezdtem igazán vágyni egy babára. Eddig úgy voltam vele, hogy majd pár év múlva, de mostanában nagyon sokat gondolok rá, hogy szeretném. Anyagi feltételek mondjuk meglennének, persze, mindig lehetne jobb, de saját lakás, autó megvan, valemennyi félretett pénz is, a többi meg majd kialakul. Később se lesz könnyebb. Csak a melóval van baj. Itt csak ketten dolgozunk, szóval, ha én lelépnék akkor biztos kéne valaki helyettesítsen. Attól félek, hogy aztán az a valaki úgy beleszokna, hogy engem áttennének máshová aztán. Meg sokmidnenből kimaradnák, nagy projektjeink vannak most, utazások várnak ránk, rengeteg meló. Meg nem is lenne valami tisztességes egyből elmenni szülni.

Ti hogy döntöttétek el?

A férjem is nagyon szeretne babát, de neki úgymond mindegy mikor, ezt rám bízza.

2013. szept. 4. 10:04
 1/3 A kérdező kommentje:
kimaradnék, bocsi
2013. szept. 4. 10:07
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem 25 évesen ráérsz még egy picit a babával, valósítsd meg az álmaid, ha már a jó szerencse megáldott az álommelóval! :), ha nem így teszel, lehet, hogy azt érzed majd a baba mellett - habár imádni fogod -, hogy kimaradsz valamiből..., én nemrég töltöttem be a 30-at, áprilisban született meg a kisfiam, és örülök, hogy eddig vártunk, mert korábban egyáltalán nem voltam felkészülve a babára, szerettem a munkahelyem, habár eszméletlen sokat dolgoztam, szintén egy bazi nagy, több éves projektben és most, hogy itthon vagyok úgy érzem, megérdemlem a "pihenést" és csak a babámra, a férjemre, a kis családunkra koncentrálok :)
2013. szept. 4. 10:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Én amikor megkaptam álmaim munkáját, már volt két gyerekem. Nem is terveztünk többet. Aztán mégis úgy alakult, hogy terhes lettem, de ekkor már 3 éve ott dolgoztam, végigvittem több pályázatot sikeresen, úgyhogy bizonyítottam, nyugodtan vállalom a megérdemelt pihenést :-) Neked is javaslom, ha nem is éveket, de egy-két évet azért inkább várjál.
2013. szept. 4. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!