Biztos munkahely, vagy egy ÉDES KISBABA? Nem vagyok karrierista!
3 éve dolgozom egy textilipari cégnél irodai alkalmazottként. Jelenleg úgy állunk, hogy határozott időre kapok szerződést, 6 havonta. Most van rá egy csöppnyi esély, hogy év végén - mikor a jelenlegi szerződésem lejár - talán kapnék végleges, határozatlan idejű szerződést, amire már nagyon régóta várok.
De most egyre jobban úgy érzem, hogy mindaz amire eddig vágytam, az a szerződés, amiért 3 éve gürcölök, nem is olyan fontos. Már más érdekel, másra vágyom...mindennél jobban szeretnék már egy kisbabát. Megbeszéltük a férjemmel, hogy megvárjuk, még engem levéglegesítenek, és utána jön a pici. De mi van, ha még 2-3 évig nem akar levéglegesíteni? Imádom a gyerekeket, már legalább 7-8 éve szeretnék sajátot - 24 éves vagyok, nyilván korai lett volna még 7-8 éve.
Imádom a gyerekeket, nagyon régóta vágyom rá, de így még soha nem éreztem. Mindig csak arra gondolok, milyen jó lenne már Anyának lenni.
A körülmények adottak, férjnél vagyok, van lakás, és vannak nagyszerű mamikák és papikák!
Kicsit hosszúra nyúlt, bocsi!
Ki mit tenne a helyemben?
Ennyi erővel a férjét is elküldhetik, és akkor csak az a pénz marad, amit az anyuka kap. Na??? :)
Első osztályú anyuka lehet, aki írta, hogy "édes kisbaba létezik?"
Köszönöm az eddigi válaszokat! Persze, nyilván nem mindegy, hogy 25ezer, vagy 70ezer. És persze a férjemet is elküldhetik egyik napról a másikra, hiába dolgozik a munkahelyén több mint 12 éve! Ez mindenhol benne van a pakliban. Arra nem akarok szülni, hogy majd fél évesen lepasszolom a nagyiknak, vagy beadom bölcsibe. Természetesen segítenének, de nem nekik akarok gyermeket szülni.
Az agyam tudja, hogy meg kéne várni mindenképpen a véglegesítést, ami úgy tudom, 5 év után már kötelező. Addig még van 2 év. Még akkor sem leszek öreg, csak 26 éves leszek...Tehát értem én a logikus érveket, és tudom, hogy ezt "kellene?" tennem.
De a másik "énem" azt érzi, hogy szeretnek a főnökeim, és valószínűleg nem raknának ki az utcára, ha bejelenteném, hogy várandós vagyok. Vagyis mikor lejár ez a szerződésem, esélyes, hogy kapnék még egy fél évest. És akkor munkaviszonyból mennék szülni. 3 év múlva meg "majd lesz valahogy"
Nagyon nehéz, mintha egy vihar dúlna bennem...
15-ös!
Hidd el, "szenvednék " én a babámmal inkább, minthogy a szövettani eredményen megkapjam a méreteit.
Kérdező! Akárhogy döntesz, HAJRÁ!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!