Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lany nevnek szep a Daciana es...

Lany nevnek szep a Daciana es fiu nevnek a Vlad?

Figyelt kérdés
2008. júl. 29. 22:31
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Szépnek szép, de ezek nem igazán magyarosak... erdélyinek gondolon. Onnan írsz?
2008. júl. 29. 22:34
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát kinek mi a szép. Nekem ellőbbiről az autómárka jut eszembe a második pedig hát elég szokatlan. De ha neked tetszik add neki azt, az a legfontosabb, hogy neked tetszen. :) Boldog babázást!
2008. júl. 29. 22:34
 3/32 A kérdező kommentje:
Romaniabol vagyok ezert is ilyenek a nevek:)Nekem mindketto nagyon tetszik es nektek? Koszi
2008. júl. 29. 22:35
 4/32 A kérdező kommentje:
Ha valaki Magyarorszagrol nem tudja hogy kel kiejteni a neveket akkor: Dácsiáná es Vlád
2008. júl. 29. 22:39
 5/32 anonim ***** válasza:
76%

Hát nem tudom, nekem a másodikról Drakula gróf jut eszembe, ha jól tudom, ez az ő keresztneve volt. De ha nálatok ezek megszokott nevek, akkor nyugodtan. Szerintem itt nem sokan tudnak neked válaszolni érdemben a kérdésedre, mert nem hinném, hogy sokan vannak itt Romániából. Bár fene tudja, azért páran biztosan.

Polly

2008. júl. 29. 22:41
 6/32 A kérdező kommentje:
Nem,nalunk erdelyben meg egy Dacianat sem halottam,viszont Vlad-ot igen.Daciana van lent az olteanoknal.Azert koszi es varom a tovabbi velemenyeiteket:D
2008. júl. 29. 22:42
 7/32 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem a Daciana különleges és szép, bár nekem is az autómárka ugrott be először. A Vlad már megszokottabb és elterjedtebb név. Ha nektek tetszik, akkor nyugodtan válasszátok ezeket a neveket :-)
2008. júl. 29. 22:49
 8/32 A kérdező kommentje:
Koszike!Varom a tovabbi velemenyeket;)
2008. júl. 29. 22:51
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
A Vladról nekem is rögtön Drakula jutott eszembe, a Dacianáról meg a Dacia autómárka. Ezzel együtt a Dacianát szépnek találom, de ahhoz, hogy véleményt írjak, tudnom kéne a vezetéknevet is, mert nagyon fontos az, hogy a kettő harmonizáljon!
2008. júl. 29. 23:04
 10/32 anonim ***** válasza:
100%
Vladról nekem is Vald Tepes jut eszembe:D Bár ha ott élnék, lehet én is ezt adnám a fiamnak:) Gyakori fiúnév nálatok?
2008. júl. 29. 23:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!