Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol találok olyan internetes...

Hol találok olyan internetes oldalt, ahol le van írva, hogy egy névnek milyen becézői léteznek?

Figyelt kérdés
2011. júl. 8. 13:25
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
csak olyat találok, ahol a jelentése van leírva, de engem a becenevek érdekelnek.
2011. júl. 8. 13:26
 2/11 anonim ***** válasza:

keresgéltem a googlen,de nem kaptam.

de ha megmondanád a neveket aminek becenevet keresel...

talán itt segíthetünk,ha mégse kapnál olyan oldalt.

2011. júl. 8. 13:36
 3/11 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Ezeket találtam a google-on, még keresgélek, de ahogy azt előttem is írták, ha megírnád a neveket, esetleg tudunk segíteni.

2011. júl. 8. 13:44
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem van itthon utónévkönyv becézésekkel;igaz 96os de ha nem újkeletű full név mint pl Őzike, akkor megtudom mondani:o)
2011. júl. 8. 13:53
 5/11 A kérdező kommentje:
köszi szépen. Igazából a név nagyon hagyományos, András, de a Bandikától herótot kapok, az Andris meg olyan snassz. Érdekelne, hogy nincs-e valamilyen ritkább, szokatlanabb becézője.
2011. júl. 8. 14:03
 6/11 anonim ***** válasza:

13:26-os vagyok.

ezt találtam a googlen.

[link]

2011. júl. 8. 14:06
 7/11 A kérdező kommentje:

hajaj, kedves utolsó! Egyik becéző sem igazán tetszik...

Még várok ötleteket, hátha...

2011. júl. 8. 14:11
 8/11 anonim ***** válasza:
András: Andris, Adriska, Bandi, Bandika, Andri, Andró, Andorják, Andorjáka, Andis, Adi, Bandus...
2011. júl. 8. 14:20
 9/11 anonim ***** válasza:

13:26 és 14:06-os vok. xD

nos kaptam olyan oldalt.

[link]

de hogy ne keljen vegignéz ezt irja az Andrásról:

ANDRÁS A görög eredetű Andreiasz névből, ez pedig eredetileg az Androklész, Andromakhosz, Andronikosz és Androszthenész nevek vecézőjevolt. Jelentése: férfi, férias. Becézés: Ancsi, Anda, Andi(ka), Andó, Andorka, Andráska, André, Andri(ka), Andris(ka), Andró, Andruska, Andus, Bandi, Bandika, Bandri, Dandi, Dandó. Rokon nevek Andor, Andos, Bandó, Endre.

2011. júl. 8. 14:20
 10/11 anonim ***** válasza:
Vagy Endi, csak így fonetikusan ^^
2011. júl. 8. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!