Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van olyan bababolt/internetes...

Van olyan bababolt/internetes webáruház, amitől óva intenéd a többi anyukát?

Figyelt kérdés
2011. aug. 24. 16:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Számtalan babás oldalról rendeltem már - utazóágy, pihenőszék, etetőszék, cipők, bábok, fp-s játékok, könyvek, stb... - de szerencsére negatív tapasztalatom eddig nem igazán volt. Mindenhol időre teljesítették a megrendelést, megfelelő tájékoztatást kaptam a termékről, a rendelés állapotáról. Kopp-kopp eddig még nem nyúltam mellé, talán ezért is merek mindent ilyen bátran rendelgetni. Marha kényelmes így gyerek mellett, hogy én csak kinézem, és ajtóig hozzák. Mégis......amivel talán egy picit mellélőttem, az az egyik kiscipő volt. A jobb cipő egy picit fakóbb volt, gondolom kirakati darabot kaphattam. De igazából abszolút nem zavart, mert a Kislányom a játszóterezések alkalmával egyáltalán nem kíméli a cipőket, szóval hidd el, nagyobb baja is lett annak már az első használat után a fakóságán.
2011. aug. 24. 16:59
 2/6 anonim ***** válasza:

Nincs, remélem nem is lesz. Én imádok neten vásárolni! Eddig még minden nagyon rendben zajlott, készségesek, kedvesek és pontosak voltak.

(Ha valami nagyobb összegűt rendeltem, pl. babakocsi, felhívtam az eladót és ha olyan volt, hogy nem volt képben a termékkel, vagy érezhetően nem volt kedve válaszolgatni, azt szépen megköszöntem és leraktam. Na ilyen helyről tuti nem vásárolnék soha! Ahol készségesek voltak, ott még ebédidőben telefonált vissza az üzletvezető, hogy sikerült olyan színben megszereznie amit kiválasztottam (már nem lehetett kapni akárhol kerestem egyedül). Na innen vásároltam. A kedvessége 130-as vásárlást hozott neki.)

2011. aug. 24. 17:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem sincs semmilyen negatív tapasztalatom az internetes vásárlással kapcsolatban.
2011. aug. 26. 12:19
 4/6 anonim ***** válasza:
RUHAFALVA.HU Ajánlom messziről elkerülni mindenkinek!!!!!
2011. aug. 26. 15:02
 5/6 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Miért,egyszer vásroltam tőlük,akkor rendben volt miden. Nálad mi volt a gond???

2011. aug. 26. 18:02
 6/6 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok

rendszeres vásárlójuk voltam,én is és a barátnőm is. Az utóbbi időben már nagyon sok használt ruhát újnak tüntettek fel,és újnak adták el,nem beszélve az állítólagos új ruhákból mindig ki volt vágva a címke,és sokszor lyukas,vagy foltos is volt...

2011. aug. 27. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!