Tényleg hülyeség ha elköttetem magam?
Figyelt kérdés
3. babámat várom, császárral fogok szülni és már kérvényeztem az elkötést a műtét alatt! 2 vagy 3 gyermeket terveztünk a férjemmel, van két fiunk és most lányunk fog születni tehát minden szép és jó! Több gyereket nem tervezünk, anyagilag is megterhelő lenne és idegileg is... :D Ráadásul nagyon összeillünk a férjemmel, mindhárom baba azonnal összejött amint nem védekeztünk, így félek attól is, hogy becsúszna a negyedik is... Óvszerrel azóta fáj, hogy gátmetszésem volt, a gyógyszert rendre elfelejtem, a spiráltól irtózom, így ez egy jó döntés szerintem, mégis kivétel nélkül az összes ismerős, barát elszörnyed, hogy hülyeség mert mi van ha mégis szeretnénk még egyet? Annyi az indokuk, hogy még csak 31 éves vagyok és nem hiszik el, hogy nem fogom meggondolni magam...2014. máj. 26. 15:01
11/13 anonim válasza:
Bocsánat kérdező a neked szánt válasz lemaradt.
Szerintem ha úgy gondolod nem szeretnél többet akkor köttesd el magad,de akkor a párod is sterilizáltassa magát,és akkor szinte biztos,hogy nem lesz újabb baba,viszont fair lesz mindkettőtök részéről.
12/13 anonim válasza:
Én 100%,hogy hamarosan megcsináltatom a műtétet(már 2x aláírtam a papírt).Igaz,hogy én már 41 éves vagyok.2 fiam és egy pici lányom van,gyógyszert nem akarok szedni(nem is szedem már vagy 15 éve),a spirált nem bírom,a gumiból már "kinőttem".Az én gyerekeim is elsőre összejöttek,én sem akarok kockáztatni(még most is rendszeres,28 napos ciklusom van).
13/13 anonim válasza:
En elkottettem magam.igaz nekem 3 császárom volt(úgy vettem ki h simán is szültel),így egészségügyi okok miatt is,meg nem akarunk többet,nálunk is elsőre összejöttek a babák.és 28 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!