Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A pelenkakuka hülyeség vagy...

A pelenkakuka hülyeség vagy tényleg hasznos?

Figyelt kérdés

Szerintetek érdemes venni? Ez milyen? [link]

Nektek van otthon? Használjátok? Érdemes venni, vagy ezzel is a kezdő kismamákat akarják meghülyíteni?

Köszönöm előre is a válaszokat!

2013. jún. 10. 08:40
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Nekem volt az angelcares nagyon hamar tönkre ment eltört, utána tommee tippeeset vettünk az nagyon jó, nekünk nagyon bevált.
2013. jún. 10. 08:43
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekünk van és szerintem jó dolog. Nincs tőle "büdös", jól zár.

3 hetes kislány anyukája

3/20 A kérdező kommentje:

Zacskót viszont nem szeretnék drágát venni hozzá, néztem a tescosat, az bejött valakinek? [link]

A kettő együtt kombinálható, vagy az angelcare-es pelenkakukához csak kimondottan hozzá való pelenkazacskó jó?

4/20 anonim ***** válasza:
73%
ezek abszolult nem kompatibilisek.
2013. jún. 10. 08:45
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Én sok értelmét nem látom. Nekünk egy sima kis kuka van a babaszobában, nem érzem hiányát egy ilyen pelenkakukának. Eleve, ha kaki van a pelusban már cserélem is a zacskót a kukában, így az ilyen szagelzáró kuka nekem felesleges lenne, az utántöltő pedig nagyon drága.
2013. jún. 10. 08:47
 6/20 A kérdező kommentje:
Akkor azt mondod, hogy egy sima kis kuka is jó, amit a babaszobába beteszel? Tényleg, és ha a tesco-s pelenkazacskóba becsomagolnám a pelenkákat, és abba gyűjteném, az is jó lenne. Vélemények? Elvileg az illatosított zacskó elzárja a szagot, vagy tévedek?
2013. jún. 10. 08:49
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tökéletes a sima kuka. A pisiszag egyáltalán nem érződik, a kakisat pedig én nem tudnám bent hagyni a szobában, akármilyen szagelzáró kukában is van.
2013. jún. 10. 08:51
 8/20 A kérdező kommentje:

Amúgy hány literesek az ilyen kukák?

Ez milyen szerintetek? Mekkora a pelenkakukához képest?

Tudom, ez nem zár rendesen.

[link]

2013. jún. 10. 08:51
 9/20 A kérdező kommentje:

Nem volt jó a link:

[link]

2013. jún. 10. 08:52
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Ezen én is rengeteget hezitáltam. Amíg kicsi volt a kisfiam, nem volt rá szükség, de mióta mindent eszik, háááát... :).

Én is feltettem itt ezt a kérdést, és több volt a nem mint az igen válasz, úgyhogy végül nem vettem, de végül megbántam.

Most meg már másfél éves, nem tudom, hogy még érdemes-e beruháznom rá, meg most annyira keret sincs már rá.

Az utántöltő jó drága, azt olvastam, hogy az utángyártott semmit nem ér.

Viszont amit belinkeltél, azt ne vedd meg, mert ennyiért már újat is kapsz. Általában nem maga a kuka a drága, hanem az utántöltő.

Szoktak tök jó akciók lenni, ahol 3 vagy több kazettával együtt adják, és ha úgy kiszámolod, a kuka kb. 2000-2500.-Ft-ban van, a többi az utántöltő.

Szóval használtan szerintem nem éri meg venni, mert amennyiért hirdetik, annyiért kapsz újat is.

A Brendonban is szokott lenni akciósan, de más bababoltokban is, érdemes vadászgatni.

2013. jún. 10. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!