A pelenkakuka hülyeség vagy tényleg hasznos?
Szerintetek érdemes venni? Ez milyen? [link]
Nektek van otthon? Használjátok? Érdemes venni, vagy ezzel is a kezdő kismamákat akarják meghülyíteni?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Szia!
Nekünk van és szerintem jó dolog. Nincs tőle "büdös", jól zár.
3 hetes kislány anyukája
Zacskót viszont nem szeretnék drágát venni hozzá, néztem a tescosat, az bejött valakinek? [link]
A kettő együtt kombinálható, vagy az angelcare-es pelenkakukához csak kimondottan hozzá való pelenkazacskó jó?
Amúgy hány literesek az ilyen kukák?
Ez milyen szerintetek? Mekkora a pelenkakukához képest?
Tudom, ez nem zár rendesen.
Ezen én is rengeteget hezitáltam. Amíg kicsi volt a kisfiam, nem volt rá szükség, de mióta mindent eszik, háááát... :).
Én is feltettem itt ezt a kérdést, és több volt a nem mint az igen válasz, úgyhogy végül nem vettem, de végül megbántam.
Most meg már másfél éves, nem tudom, hogy még érdemes-e beruháznom rá, meg most annyira keret sincs már rá.
Az utántöltő jó drága, azt olvastam, hogy az utángyártott semmit nem ér.
Viszont amit belinkeltél, azt ne vedd meg, mert ennyiért már újat is kapsz. Általában nem maga a kuka a drága, hanem az utántöltő.
Szoktak tök jó akciók lenni, ahol 3 vagy több kazettával együtt adják, és ha úgy kiszámolod, a kuka kb. 2000-2500.-Ft-ban van, a többi az utántöltő.
Szóval használtan szerintem nem éri meg venni, mert amennyiért hirdetik, annyiért kapsz újat is.
A Brendonban is szokott lenni akciósan, de más bababoltokban is, érdemes vadászgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!