Melyik pelenkakuka a jobb? Tommee tippee vagy angelcare?
Az angelcare-nél úgy tudom egybe gyűjtődik, a tommee tippee-nél el kell fordítani a tetején egy bigyót és így minden pelus külön csomagolódik be.
Első gyereknél neylon zacskóztunk, a pisis a kukába, a kakis meg a nagykukába, ha épp ment ki valaki az udvarra, ha nem ment senki, mert egyedül voltam itthon a gyerekkel, akkor 3-4 óráig is szagoltuk. Egyedül nem hagytam a gyereket csak azért hogy kimenjek az udvarra a kukához.
A második gyerkőcnél nem vagyok hajlandó szagolni 1,5 évig míg nem lesz szoba tiszta.
Szóval akinek nincs ilyen kukája, ne írjon véleményt ha kérhetem.
Szia!
Nekünk angelcare van, szerintem nagyon jó, a szagokat teljesen kizárja, és könnyű kezelni.
Egy utántöltő tekercs kb 1,5-2 hétig tart ki nálunk, ha jól tudom, hatosával lehet venni őket, szóval egy hatos csomag 2,5-3 hónapig elég.
Ha így nézed, szerintem megéri az árát, legalábbis mi ennél többet is elköltöttünk teljesen haszontalan baba cuccokra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!