A pelenkakuka hülyeség vagy tényleg hasznos?
Szerintetek érdemes venni? Ez milyen? [link]
Nektek van otthon? Használjátok? Érdemes venni, vagy ezzel is a kezdő kismamákat akarják meghülyíteni?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Eleinte én is hülyeségnek tartottam, de mégis lett egy Angelcare-es. Nagyon jó, nem érezni a büdöset a szobában egy-egy nagy dolog után és nem kell rögtön kiszaladni a nagy kukába dobni.
Mi nem a hozzá tartozó szemeteszsákot vesszük bele, hanem sima kukába valót. Középen ahol ki lehet nyitni, oda szoktuk a szélét csukni, hogy ne essen bele, a tetejében pedig benne hagytunk egy eredeti szemeteszsákjának a körtárolóját vagy mi az. Teljesen jó így is és nem kell feleslegesen több ezret otthagyni a boltban a kompatibilis zsákért.
Mindenki panaszkodik ilyen, olyan kevés a pénz!
Na ez egy nagyon nagy pénz kidobás, mármint a pelenka kuka!
A kuka még nem is egy nagy kiadás, de a zsák! 3 évig minden hónapban megvenni!!!
Én a konyhai kukába dobtam, soha semmi szag nem volt a lakásban!
Minden nap levittük este a szemetet!
Annyian panaszkodnak hogy így úgy nincs pénz erre arra! Hát nem kell megvenni az ilyen felesleges dolgokat mint ez a kuka....
Nekem sima kis szemetes kukám van vettem bele szemeteszsákot. Nem túl nagy de fér bele azért bőven pelus. Semmi szag nem jön ki belőle zárt állapotban! Eszembe se jutott h vegyek ilyet. Tökéletesen megfelelt egy normál kis kuka.
4hós a lányom
Mi is megnéztük ezt a pelenka kukát, 1 hónap múlva születik a kicsi.
Az az érdekes, nagyon olcsón adják a műanyag tároló részt,utána meg minden hónapban jó drágán vásárolgassam az utántöltőt? Hát mi inkább nem vettünk!
Nekünk tommee tippee van. Most 2 pelenkásom van, szóval elég sok pelus fogy egy nap. Zsákra már nem költök, csak úgy natúrban dobom bele a pelust. Naponta kiviszem.
A sima kukába azért nem dobom, mert sok a pelus és így sok zsák is fogyna, valamint ha zöldséget hámozok, akkor nyitva van egy darabig a kuka és a szag meg terjeg rendesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!