Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A pelenkakuka hülyeség vagy...

A pelenkakuka hülyeség vagy tényleg hasznos?

Figyelt kérdés

Szerintetek érdemes venni? Ez milyen? [link]

Nektek van otthon? Használjátok? Érdemes venni, vagy ezzel is a kezdő kismamákat akarják meghülyíteni?

Köszönöm előre is a válaszokat!

2013. jún. 10. 08:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Eleinte én is hülyeségnek tartottam, de mégis lett egy Angelcare-es. Nagyon jó, nem érezni a büdöset a szobában egy-egy nagy dolog után és nem kell rögtön kiszaladni a nagy kukába dobni.

Mi nem a hozzá tartozó szemeteszsákot vesszük bele, hanem sima kukába valót. Középen ahol ki lehet nyitni, oda szoktuk a szélét csukni, hogy ne essen bele, a tetejében pedig benne hagytunk egy eredeti szemeteszsákjának a körtárolóját vagy mi az. Teljesen jó így is és nem kell feleslegesen több ezret otthagyni a boltban a kompatibilis zsákért.

2013. jún. 10. 08:58
 12/20 anonim ***** válasza:
74%
10-es vagyok. Még annyi, hogy nekem is sima kis kuka van a gyerekszobában, a pelusokat egyenként zacskózom, jól bekötöm, mégis valami rettentő büdös tud lenni egyetlen kakis pelustól is (de csak mióta már mindent eszik, míg csa anyatejes volt, addig nem volt). Ráadásul van, hogy naponta többet is termel.
2013. jún. 10. 08:59
 13/20 anonim ***** válasza:
48%

Mindenki panaszkodik ilyen, olyan kevés a pénz!

Na ez egy nagyon nagy pénz kidobás, mármint a pelenka kuka!

A kuka még nem is egy nagy kiadás, de a zsák! 3 évig minden hónapban megvenni!!!

Én a konyhai kukába dobtam, soha semmi szag nem volt a lakásban!

Minden nap levittük este a szemetet!

Annyian panaszkodnak hogy így úgy nincs pénz erre arra! Hát nem kell megvenni az ilyen felesleges dolgokat mint ez a kuka....

2013. jún. 10. 09:00
 14/20 anonim ***** válasza:
76%

Nekem sima kis szemetes kukám van vettem bele szemeteszsákot. Nem túl nagy de fér bele azért bőven pelus. Semmi szag nem jön ki belőle zárt állapotban! Eszembe se jutott h vegyek ilyet. Tökéletesen megfelelt egy normál kis kuka.

4hós a lányom

2013. jún. 10. 09:22
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
2.gyermekem most született. Nagynál volt egy kis kuka amiben gyüjtöttük a kakis pelusokat,de sok pelus elfogyott igy ment a sima kukába...Szerintem ez a pelenkakuka felesleges... Úgy ahogy van... Kicserélem a gyereken a pelust,megy a nagy kukába(nagy kuka,kb 30literes) s ami összegyülik 1-2 nap alatt azt viszi is le a párom. Ha meg nem jön annyi össze,akkor felszaladok a szemétledobóba és kidobom. (Panelban lakunk és minden szint között van).Pl reggel leviszi,de ha sok összejön akkor napközben felszaladok kidobni.
2013. jún. 10. 09:23
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem olyan kis mezei szemetesem van, amit belinkeltél, sima kék, nem ilyen szép mintás. A fürdőben van a vécé mellett, én abba gyűjtöm a pelenkákat, naponta kiviszem a kukába, nincs kakiszag. Ha nagyon durva, akkor egyből kiviszem. De egy újszülöttnél még ne számíts irtóztató bűzre. Én is hezitáltam az Angelcares pelenkakukán, de nem bántam meg, hogy nem vettem. Már a második gyerek használja a "kis szemetest".
2013. jún. 10. 09:25
 17/20 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen felesleges. Ha zavar a szag és nincs lehetőség sűrűn levinni a szemetet, akkor egy zárható fedelű tárolót javaslok, abba zacskó se kell. Kinyitáskor van egy kis szag,de minimális
2013. jún. 10. 09:26
 18/20 anonim ***** válasza:
Teljesen feleslegesek ezek a kukák. Ha veszel olyan tescos zacsit, és belerakod, még csak zárt kuka sem kell.
2013. jún. 10. 09:55
 19/20 anonim ***** válasza:

Mi is megnéztük ezt a pelenka kukát, 1 hónap múlva születik a kicsi.

Az az érdekes, nagyon olcsón adják a műanyag tároló részt,utána meg minden hónapban jó drágán vásárolgassam az utántöltőt? Hát mi inkább nem vettünk!

2013. jún. 10. 10:31
 20/20 anonim ***** válasza:

Nekünk tommee tippee van. Most 2 pelenkásom van, szóval elég sok pelus fogy egy nap. Zsákra már nem költök, csak úgy natúrban dobom bele a pelust. Naponta kiviszem.

A sima kukába azért nem dobom, mert sok a pelus és így sok zsák is fogyna, valamint ha zöldséget hámozok, akkor nyitva van egy darabig a kuka és a szag meg terjeg rendesen...

2013. jún. 10. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!