Szerintetek is hülyeség 30 éves kor előtt gyereket
vállalni?
Szerintem nem hülyeség.Miért lenne hülyeség?Mire gondolsz,milyen szempontból?
2013. júl. 22. 12:30
Nem. Ha lehetett volna, szülök 27-28 évesen.
2013. júl. 22. 12:31
Szerintem az a hülyeség, hogy vannak emberek akik be akarják határolni, csak úgy nagy átlagban, hogy mikor lenne ideális. Mindenki akkor vállaljon gyereket, amikor késznek érzi magát rá,hogy ez kinél melyik életkor, az már egyén függő.
2013. júl. 22. 12:34
Nem hülyeség, és nem is értem, hogy miért lenne az. Szerintem tologatni értelmetlen, főleg ha minden körülmény adott, és a pár is szeretne. Akkor mégis mire kellene várni? Van akinek 25 évesen jön el ez a pont, valakinek 35 évesen. Ennyiből minek szül valaki 30 felett? Ezt is lehetne ragozni.
2013. júl. 22. 12:36
Nem az. Mindenki akkor vállal gyereket amikor el tudja tartani, lelkileg felnőtt hozzá. Azt nem értem minek kell elítélni azokat akik korán szeretnének gyereket. Ha ma lennék huszonéves akkor szülnék nem 35 éves fejjel, mint most. Sokkal könnyebb előbb szerintem.
2013. júl. 22. 12:37
6/19 A kérdező kommentje:
Volt itt egy kérdés amiben az volt a válasz, hogy:
"harminc éves kor körül már megvannak az anyagi feltételek de 20 évesen mire szüljön az ember?"
Ezért kérdezem.
7/19 anonim válasza:
ha minden körülmény megfelelő egy gyerek vállaláshoz akkor akár 22 évesen is lehet szülni.
Szerencsére én fiatal anyuka szeretnék lenni, a párommal külföldön dolgozunk hogy minden körülmény adott legyen, jelenleg épül a házunk és hamarosan itt én felhagyok mindent és szülök egy gyereket.
Akkor pont 22éves leszek :)
2013. júl. 22. 12:42
Nem. Én nem is akarok várni addig. Most, 19 évesen lelkileg már késznek is érzem magam rá, csak még a biztos családi háttér hiányzik. Ha az is meglesz, nem lesz mire várni. Persze teljesen normálisnak tartom azt is, ha valaki pl. 35 évesen szül, szóval a lényeg, hogy ezt nem lehet behatárolni, egyéni mindenkinél.
2013. júl. 22. 12:43
Szerintem nem lehet kategorikus kijelenteni, hogy mikor hülyeség és mikor nem, mert ez egyéni élethelyzet függvénye. 35 és 20 évesen is lehet hatalmas hülyeséget csinálni egy terhességgel. Én, ha valamikor szülésre adom a fejem, akkor leginkább 26-28 körül szeretném, hogy még fiatal anyuka lehessek, de azért legyen még egy kis élettapasztalatom mielőtt belevágok.
L/22
2013. júl. 22. 12:44
10/19 A kérdező kommentje:
Biztos anyagi háttér alatt mit értesz? Hogy meg tudsz a gyereknek venni egy csomag pelenkát vagy még meg sem születik de már megveszed neki a kisbiciklit?
Kapcsolódó kérdések: