Szerintetek is hülyeség 30 éves kor előtt gyereket vállalni?
Kérdező, anyagi biztonság nélkül te be mernél vállalni egy kisbabát?? Úgy, hogy a váratlan kiadásokat (pl. gyógyszer, új ruha) nem biztos, hogy ki tudod önerőből köhögni?
Anyagi biztonság alatt én azt értem egyébként, h ha meglátok vmit a. gyerekemnek, akkorazt
Hű, bocsi, véletlen rányomtam a küldésre. :)
Szóval Én úgy gondolom, hogy jó dolog, ha meglátsz vmit a gyerekednek, akkor azt meg tudod neki venni. Persze ez nem alapfeltétel, fel lehet nevelni egy gyereket máról holnapra is, de azért én úgy nem merném.
Kérdésedre válaszolva az anyagi biztonság nem a kisbiciklinél kezdődik, hanem az alapvető szükségleteknél (kiságy, pelenka, ruha, kaja stb..)
Ez a háttér nyilván nem korhoz kötött, de sokaknak ekkorra jön össze.
Te másként látod?
Anyagi biztonság alatt én azt értem, hogy a páromnak van stabil munkahelye, fix jövedelme, amiből meg tudom venni, ami egy kisbabának kell (kaja, pelenka, ruha, kiságy, babakocsi, konyhai dolgok...) Nem luxuscikkekre gondolok, hanem alap dolgokra. És persze szeretném majd a gyerekemet úgy felnevelni, hogy tudjam, be tudom majd fizetni az osztálypénzt, el tudom engedni kirándulni, tudom állni a szalagavatóját és esetleg az egyetemi oktatását. Ha ez úgy 27 éves koromra nem lenne meg, akkor persze szülnék lesz ami lesz alapon, hiszen szeretnék gyereket. De mindenképp nyugodtabb lennék, ha nem kellene tartani az anyagi gondoktól.
(8. voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!