Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg hülyeség ha elköttetem...

Tényleg hülyeség ha elköttetem magam?

Figyelt kérdés
3. babámat várom, császárral fogok szülni és már kérvényeztem az elkötést a műtét alatt! 2 vagy 3 gyermeket terveztünk a férjemmel, van két fiunk és most lányunk fog születni tehát minden szép és jó! Több gyereket nem tervezünk, anyagilag is megterhelő lenne és idegileg is... :D Ráadásul nagyon összeillünk a férjemmel, mindhárom baba azonnal összejött amint nem védekeztünk, így félek attól is, hogy becsúszna a negyedik is... Óvszerrel azóta fáj, hogy gátmetszésem volt, a gyógyszert rendre elfelejtem, a spiráltól irtózom, így ez egy jó döntés szerintem, mégis kivétel nélkül az összes ismerős, barát elszörnyed, hogy hülyeség mert mi van ha mégis szeretnénk még egyet? Annyi az indokuk, hogy még csak 31 éves vagyok és nem hiszik el, hogy nem fogom meggondolni magam...
2014. máj. 26. 15:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
63%
Ezt te tudod. Ha ilyen határozott lennék, a helyedben én is így tennék.
2014. máj. 26. 15:04
 2/13 anonim ***** válasza:
71%
Én is gondolkodtam rajta, én 30 éves vagyok, de inkább az injekciós fogamzásgátlás mellett döntöttünk. 3 havonta egyszer kell dokihoz menni, beolt, aztán mehet a hancúr. Nem kell semmire sem figyelni. Ha meg újra babát akarnánk, akkor van rá lehetőség.
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ja, még egy: azért ha elkötteted magad, és nagyon nem jöhet a negyedik, védekezettek valahogy. Sok baba születik nálunk (szülésznő vagyok), miután elkötik anyát...
 4/13 anonim ***** válasza:

bocsi az off-ért :

Kedves 2-es válaszoló : az injekciós fogamzásgátlás kevésbé megterhelő mint a tabletta mondjuk ? nincs semmi mellékhatása?

2014. máj. 26. 15:08
 5/13 A kérdező kommentje:
Ne már! Nem szeretném ha elkötés után teherbe esnék, direkt azért szeretném ezt, hogy ne kelljen a védekezésre koncentrálni... :!
2014. máj. 26. 15:10
 6/13 anonim ***** válasza:

nem a 2-es vagyok, de válaszolok :)

Az injekcióssal az a baj, hogy egyből 3 havi adag megy be a szervezetbe, és ha valamelyik összetevőjét nem bírod, negatív mellékhatásai lennének, akkor nem annyi van,nhogy másnap nem veszed be a bogyót, hanem 3 hónapig el kell tűrni a negatívumokat.

Más szempontból megbízható! :)

Kérdező! Ne a többiekkel foglalkozz, nincs közük hozzá. Ahogy te szeretnéd!

2014. máj. 26. 15:17
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Én soha nem köttetném el magam.Igaz még 2 gyerekünk van és 4et szeretnénk,31 vagyok énis,de a gondolattól is rosszul vagyok ha arra gondolok hogy nem lehet több gyerekem. És igen,még meggondolhatjátok magatokat.
2014. máj. 26. 15:17
 8/13 anonim ***** válasza:
25%
en semmikeppen nem kottetnem el magam.
2014. máj. 26. 15:24
 9/13 anonim ***** válasza:
14%
Nem köttetném el magam, de ha mégis azt választod, akkor még lombikkal bármikor lehet babád.
2014. máj. 26. 16:22
 10/13 anonim ***** válasza:
34%
Aha persze utolsó,ha elköttetés után mégis akar,akkor játsszon Istent aki eldönti neki mikor hogyan kell a gyerek,mégis mit merészel a természet,ha nem kell ott abortusz ha semmiképpen sem lehet,mert pl elköttette magát vagy eleve meddő ott a mesterséges megtermékenyítés.Egyszer a természet visszaüt...
2014. máj. 26. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!