Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit szólnátok, ha anyósotok...

Mit szólnátok, ha anyósotok ilyet mondana? Lent.

Figyelt kérdés
Úton a második gyerek,egyébként jó a kapcsolatom anyósommal,de ez a beszólás valahogy rosszul esett. Csak túlreagálom? A következő hangzott el: most jól bebiztosítottad magad.
2014. máj. 25. 20:12
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Ha anyósodnak csak 1 gyereke van, akkor egyszerűen, tudat alatt, tehát nem akaratlagosan, csak kijött belőle az irigykedés.
2014. máj. 25. 20:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Én megkérdeztem volna, hogy ezt mégis hogy érti. Lehet csak kicsúszott egy ilyen hülyeség a száján, és jól zavarba jött volna. Tényleg elég fura beszólás, én is minimum meglepődnék egy ilyenen, biztos rosszul esne. Bár néha tényleg mond az ember olyan dolgokat, amiket nem igazán gondol át előtte.
2014. máj. 25. 20:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Három gyereke van egyébként. Én annyit mondtam,hogy nem egy gyerek lesz a biztosíték,mert ha tönkre megy a kapcsolat,akkor csak a gyerekek miatt nem fogunk együtt maradni. Mondjuk nem vagyunk olyan helyzetben,hogy ez a közeljövőben megtörténhessen,de nekem kicsit úgy hangzott,mintha erre célzott volna.
2014. máj. 25. 20:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy ő anno így csinálta, és csak magából indult ki. Elég bunkó beszólás, én tuti visszakérdeztem volna.
2014. máj. 25. 20:25
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Buta és rosszindulatú beszólás. Annyira nem tűnik ez alapján jónak a kapcsolat. Az én anyósom babahírre kb.könnyes szemmel ad hálát és eszébe sem jutna irigykedni vagy gonoszkodni. Bocsánat, de ez a nő nek normális! :-(

Kérdező, szívből örülök a babátoknak! :) Legyetek a férjeddel mindörökké nagyon boldogok.

2014. máj. 25. 20:33
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartozol neki magyarázattal. Én ilyenkor csak annyit mondok: Vigyázzon a szájára, őrizzük meg a jó viszony látszatát legalább!
2014. máj. 25. 20:45
 7/7 anonim ***** válasza:
nem a gyerektartásra gondolt? nem biztos, hogy arra gondolt, hogy most aztán örökre házas maradsz.
2014. máj. 25. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!